Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

4 Nisan 2013 Perşembe

Yeni Trend: Renkli Takımlar!


Yeni trendlere takımlar ile devam ediyoruz. Yıllardır erkeklerin hakimiyetindeki takımlar, özellikle çalışan kadınların tercihi haline geldi. Etek-ceket, pantolon-ceket şeklinde ve tek renk olarak giymeye alıştığımız kombinler artık sıradanlaştı. Yeni trend farklı renk ve desenler ile takım yaratmak üstelik yalnızca iş hayatında değil, günlük yaşamda da!
 

   Üstteki iki kombini rahatlıkla iş yaşamında kullanabilirsiniz. Peplum detaylı siyah-beyaz ceketin aslında bir eteği var. Fakat ben onu siyah pantolon ile takımlayarak, aksesuarları farklı renkte kullanmayı tercih ettim. Siyah ve beyazı turuncu ile hayal edemiyorsanız tekrar düşünün derim. Çünkü bu sezon zıt renkleri hiç olmadığı kadar birarada göreceksiniz. Diğer iş kombini ise mavi ve pembe renklerden oluşuyor. Gece mavisinin laciverte kaçan tonları ile pembenin uyumu gerçekten şahane... Bu iki rengi açık gri ile takımlarsanız hem renklerin canlılığını biraz kırmış olursunuz hemde renklere boğulmaktan kurtulursunuz. Bu sezon aksesuarlarda dantel modası var. Büyük dantel efektli küpeler yaz aylarıyla birlikte vitrinlerdeki yerlerini bulacak. Kutu çantalar ise her daim kurtarıcımız. Audrey Hepburn`un moda dünyasına en büyük hediyesi olan bu çantalar zincir sapları ile hem çok şık hemde çok kullanışlılar. 



Günlük hayata uyarlamak iş hayatına uyarlamaktan çok daha kolay! Renkli  bir takım giymenin iş yeri ciddiyetini bozacağını düşünenlerin sayısı hiçte az değil. İçinizde kalmasın sizde günlük hayatınızda bu şık takımları kullanın hem de ayağınıza geçirdiğiniz loaferlar ile rahatlığın tadına varın. Çizgi trendini ceketler dışında birde şortlarda deneyin. Şortu yüksek bel seçerseniz, boyfriend bir blazer ile kombinlemeyi tercih edin. Siyahlara boğulmamak için renkli bir bluz yada çanta tercih etmenizi öneririm. Özelikle fuşya, mercan ve saks mavisi ile şahane duruyorlar. Bu tarz bir kombini loafer yada dolgu topuk bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Neon renkleri en iyi şekilde kullanabileceğiniz trendlerden biri kesinlikle takım trendi... Neon yeşil kısa ceketi yüksek bel siyah bir pantolon ile kombinledim. İçine mercan bluz seçmemin en büyük nedeni kombindeki tüm renkleri içinde barındıran  desenli  bu loafer oldu. Çanta olarak mat renkli çapraz askılı bu küçük kutu çantayı tercih ettim. Hem rahat hemde bakışları üzerinizde toplayacak harika bir kombin oldu.
Bebek sarısı bu sezon çok hemde çok moda! Aslında pastel renkler hakimiyetlerini ilan edecek desek daha doğru olur. Ben bu rengi siyah ve beyaz ile kombinlemeyi çok seviyorum. A formlu  yüksek bel bu beyaz eteğin üstüne kalp yaka transparan detaylı bluzu giyebilirsiniz. Bu sezon iki rengi alt üst şeklinde kullanmanızda hiç sakınca yok! Özellikle de beyazı ;) Panda desenli  rugan loaferlar kombinde güzel bir detay olarak  algılanacaklardır. Hayvan desenleri sanılanın aksine beyaz yada renkli kombinler ile çok daha iyi dururlar. Yani 80`ler sonsuza kadar diyoruz kızlar ;) Dore, ince bir kemer bel kıvrımınızı vurgulayacak ve eteğin formunu ortaya çıkaracaktır. Bu  kombinde çanta mutlaka siyah olmalı... Çünkü dore rengi yada panda desenini iki yerde kullanmak kombini fazlaca boğabilir.
 Renkli takım trendi için verebileceğim tüyolar bu kadar. Hazırladığım görsellerden yararlanarak kendi renkli takımınız kurabilirsiniz. Daha önce söylediğim gibi renklerde hiçbir kısıtlama yok, özgür düşünün ;) Bu renkli sezon hepinizin hayatınıza renk ve mutluluk getirsin. Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

2 yorum: