Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Yeni Trend : Yüksek Bel



70`li ve 80`li yılların vazgeçilmezi yüksek beller geri döndü. Bacak boyunuzun daha uzun görünmesini istiyorsanız, bel ve basen bölgenizdeki fazlalıkları kamufle etmeye çalışıyorsanız, bu trendi çok seveceksiniz.



Yüksek bel pantolon ve kalem etekler iş yaşamında vazgeçilmeziniz olacak. Bol paça pantolonlar ile kombinleyeceğiniz dar kesimli blazer ceketler ve topuklu ayakkabılar sizi hem ince bir silüete kavuşturacak hemde çarpıcı bir görünüm verecektir. Kalem eteklerinizi ise bol kesimli bluzlar ile kombinlendiğinde beliniz kesinlikle daha ince görünecek.



Yüksek belli modeller ile spor bir görünüm sergilemek genellikle zordur. Çoğunlukla ciddi ve maskülen bir hava verirler. Desenli şortlar ve jeanler bu durumda imdadımıza yetişiyor. Yine bu sezonun favorilerinden kısa tshirtler ve belden bağlanan gömlekler ile birlikte kullanıldığında günlük giyime kolayca adapte olabiliyorlar. Yüksel bel pantolon ve şortları özellikle topuklu ayakkabılarla birlikte kullanarak incelen hatlarınızı destekleyebilir ve kendinizi podyumdan inmiş bir model gibi hissedebilirsiniz.



4 yorum:

  1. blogunu yeni keşfettim çok güzel postların var :)üyenim bende seni üyelerim arasında görmek isterim
    http://zs-zsezgin.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Begenmene çok sevindim. Blogunu takipteyim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Yüksek bel!! bu trend hiç bitmesin istiyorum :)) etek şort pantolon.. hepsini çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bende öyle yüksek bel hem çok rahat hemde vücudu oldukça ince gösteriyor. Sana katılmamak elde değil,bu trend hiç bitmesin :)

    YanıtlaSil