Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

27 Mayıs 2012 Pazar

Ya Külkedisi Camdan Ayakkabılarından Sıkılırsa ?

 Belkide külkedisinin  prens ile olan gönül ilişkilerini biraz askıya alıp alışverişe çıkma vakti gelmiştir ha ne dersiniz? Yaz  sezonunda vitrinler öyle güzel ve renkli ayakkabılarla süslü ki  hepiniz bayılacaksınız! 
  Neon renkler renkler ön planda özellikle safari desenleri ile kombin edilen modeller favorilerim arasında. Bu tarz desenlerin canlı renklerle birlikte kullanıldığında o ağır havasından sıyrıldığını ve genç bayanlara da hitap edecek şekle büründüğünü düşünüyorum.
Ayakkabının rengine zıt tabanlar oldukça farklı bir detay... Dümdüz bir ayakkabının havasını bir anda değiştiriyor. Sadelikten vazgeçemem ama biraz farklılıkta fena olmaz diyenlerin çok hoşuna gideceğinden eminim.
Birbirine zıt renklerin birlikte kullanılması ayakkabılarda bu sezonun modası mavi ile yeşil , kırmızı ile pembenin birlikte kullanıldığı modeller  oldukça dikkat çekici. Bu tarz modeller  sade bir elbise ile kombinlendiğinde kendisini daha iyi gösterecek ve dikkatleri üzerinizde toplayacaktır benden söylemesi.

Minik kalpler,fiyonklar,zımbalar,taşlar aklınıza gelebilecek her türlü aksesuarlar ile süslenen ayakkabılar birde canlı renklerde olunca kendinizi bir masal prensesi gibi hissedebilirsiniz. Mezuniyet,düğün gibi organizasyonların yoğunluğu ile geçen yaz aylarında elbiseniz kadar ayakkabılarınızla da kendinizden söz ettirmek istiyorsanız özel tasarımların satıldığı butiklere ve internet sitelerine bir göz atın  derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder