Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

25 Mayıs 2012 Cuma

Çeyiz Sandığından Çıkmış Gibi : Dantel

 Çeyiz sandıklarının kapakları açılıyor ve danteller yeniden hayatımıza giriyor. Bu sefer evimizi değil kıyafetlerimizi süslüyorlar. Bu yılın en gözde detaylarından dantel; gece elbiselerinden aksesuarlara kadar heryerde karşımıza çıkıyor.
 Dümdüz bir elbise yada bluzu bir anda hareketlendiren bu detay günlük giysilere romantik bir hava katarken gece elbiselerinde çok daha cesur ve iddialı... Son yıllarda bir hayli popüler olan vintage giyiminde vazgeçilmez detaylarından olan dantel ; giysilere yaşanmışlık havası veriyor.

Dantel; günlük giyimin vazgeçilmez aksesuarı olan babetlerde sezonun favorisi neon renklerle birlikte kullanılarak çok daha trendy bir görünüme kavuşuyor. Gelin ayakkabılarında oldukça fazla kullanılan bu detay parlak derilerle kombin ediliyor. Gece ayakkabıları ve stilettolarda zımbalar , metal pençeler ile birliklte kullanılarak punk trendine göz kırpıyor.

Bu sezonun bir başka trendi olan önlük kolyeler ve yakalar için  dantel biçilmiş kaftan! Değerli ve yarı değerli taşlarla birlikte kombinlenerek gösterişli takılar elde edilmiş. Sade bir bluz yada elbisenin bir anda havasını değiştirebilecek olan bu kolyeler bize victorian stilini anımsatıyor. Gotik bir tarz için siyah  daha naif ve romantik görünmek isterseniz ; pudra rengi favorim diyebilirim. Son olarak belirtmek isterim; baştan aşağı dantele bürünmek trendin tamamen dışında kalmanıza neden olabilir. Eğer elbisenizde dantel detayı var ise aksesuarlarınız; sade ve tek renk, takılarınız ise minimum olmalı.

2 yorum:

  1. dantel modası hiç geçmemeli bitmemeli gerçekten kadını çok feminen gösteren bir şey
    takiptayim bana da beklerim
    http://coralsfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum. Her kıyafete ve aksesuara çok yakışıyor:)Çok teşekkür ederim bende sizi takipliyorum ;)

    YanıtlaSil