Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

31 Mayıs 2012 Perşembe

WE LOVE ANİMAL PRİNT !

 Hayvan baskıları ve egzotik desenlerin modası hiç geçmiyor. Üstelik  neon renkler ve ilginç aksesuarlar ile birleşerek daha da güçleniyor,daha geniş bir kitleye hitap edeceklerinin mesajını veriyorlar.
 2009 Yaz Sezonunda yeniden popülerlik kazanan hayvansal baskılar ilk önce tshirtlerde kullanıldı. Kaplan baskılı bluzları taytlar ile kombinlemeyi hepimiz çok sevdik. Zamanla  aksesuarlarda da yaygınlaşan bu desenler şimdilerde tırnak stickeri olarak bile karşımıza çıkabiliyor.


 Tasarımcılar bu yıl vahşi doğadan ilham alıp elbiselerin yanı sıra ayakkabı ve çantalarda da bu tarz baskıları kullandılar. Topuklu ayakkabılar şöyle dursun babetler , oxfordlar hatta spor ayakkabılarda bile bu desenden dokunuşlar görüyoruz. Daha klas durması için ; derilerden , daha genç ve spor durması içinse; canlı renklerden faydalanılmış.



 Elbiseler , etekler , şortlar, tulumlar aklınıza gelebilecek her parçada bu sezon vahşi doğanın izlerini görüyoruz.  Leoparı yumuşatmak için floral desenlerden yardım alınmış. Zebra ve zürafa desenlerini ise farklı renklerle kombinlemek yeterli görülmüş.

Mayo ve bikinilerde hemen hemen her sezon hayvan desenli parçalar tercih ediliyor. Bu sezon boncuklar,püsküller ve capcanlı renkler ile daha da dikkat çekici hale gelen bu parçalar özellikle bronz bir tene kavuştuktan sonra favorileriniz arasına girecektir.

Erkek giyiminde de vahşi doğanın yansıması görülmeye başladı. Şimdilik tshirt ve ayakkabılarda kullanılan desenler zamanla yaygınlaşır mı bilemeyiz ama ayakkabılarda canlı renklerle birleşmeye başladılar bile! Tshirtler de koyu renkler sayesinde maskülen tavır korunuyor.
Kimine göre abartılı , kimine göre çok sevimli bazılarına göre cesaret işi , bazılarının ise favorisi fakat gerçek şu ki bu desenler uzunca bir süre vitrinleri süslemeye devam edecek.

2 yorum:

  1. merhaba blogum dergisi sayesinde buldum seni...
    bana da beklerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Umarım blogumu beğenmişsindir. Blogunu ziyaret ettim sıkı bir takipçinim artık :) Sevgiler...

      Sil