Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

13 Mayıs 2012 Pazar

MEZUNİYET BALOSU İÇİN ELBİSE ÖNERİLERİ

 Zaman çok çabuk geçiyor. Dersler ve sınav stresi derken mayıs ayının ortasına kadar geldik ve bu yıl mezun olacakları mezuniyet heyecanı sardı. Tatlı bir heyecan olsa da düşünülecek çok fazla detay var. Elbise ne renk olmalı? Kısa mı yoksa uzun mu tercih etmeli? Vücut tipimize en uygun modeli nasıl seçeceğiz? İşte bu soru işaretlerini biraz olsun giderebilmek için sizlere birbirinden güzel elbise önerileri...
 Pudra rengi bu yazın favori renklerinden... Son zamanlarda gece elbiselerinde bu renk ön planda. Hemen hemen her ten rengiyle uyum sağlayan bir renk olduğundan oldukça tercih edildiğini söyleyebiliriz.
 Son birkaç yıldır önü uzun arkası kısa elbise modelleri ön planda... Bu tarz elbiseler; miniden vazgeçemeyen ama tuvalet giyme deneyimini de bir kez olsun yaşamak isteyenler için yerinde bir tercih olacaktır diye düşünüyorum. Eğer dar kalçalara sahipseniz kloş etekli yada balık formlu elbiseleri kesinlikle denemelisiniz. Straplez giyinmekten çekiniyorsanız; düşük askılar ile basit bir şekilde kollarınızdaki fazlalıkları kamufle etmeniz mümkün... Küçük göğüslerinizi derin V dekolteli elbiseler ile avantaja dönüştürebilirsiniz. Eğer karın ve bel çevrenizden şikayetçiyseniz ; üst kısmı dökümlü yada korseli modeller tam size göre! Eğer büyük göğüsleriniz varsa sıfır yaka elbiseler ile sırt dekoltesinin avantajını kullanın. Geniş kalçalara sahipseniz; üst kısmı dökümlü,kalçadan itibaren düz inen ya da robadan elbiseler tercih etmelisiniz kloş eteklerden kesinlikle uzak durun derim.

 Şifon yaz aylarında gece elbiselerinin vazgeçilmezi... Uçuşan etekler, elbiselere hem romantik bir hava veriyor hem de masumiyet katıyor. Fiyonklar,drapeler,dantel ve püsküller en çok kullanılan detaylardan... Bu yılın en önemli detayı ise hemen hemen her markanın koleksiyonlarında göze çarpan kemerler! Canlı renklerdeki elbiselerin beline takılan metalik kemerler sıradışı ve çarpıcı bir görünüm veriyor.



Markalar mezuniyet koleksiyonlarını görücüye çıkardı. Pek çok marka mezuniyet koleksiyonları için ünlü isimlerle çalışmayı tercih etmiş. O kadar fazla seçenek sunulmuş ki bizlere sadece birbirinden güzel tasarımların içinden kendimize en çok yakışanı seçmek ve bu lüksü yaşamak kalıyor.

 Son olarak eğer bir tasarımcıyla çalışmıyor ve elbisenizi hazır almayı tercih ediyorsanız ; okulunuzu muhakkak not etmelerini sağlayın. Aksi takdirde elbisenizi bütün gece bir başkasıyla paylaşmak zorunda kalırsınız ve bu hiç hoşunuza gitmeyecektir bundan eminim. Umarım sunduğum seçenekler sayesinde kafanızda ne giymek istediğinize dair bir fikir oluşmuştur. Hepinizin bol eğlenceli, unutulmayacak anılarla dolu muhteşem bir gece geçirmesini diliyorum.

2 yorum:

  1. mezuniyet yaşını geçeli çok oldu:)) yaşlandımmı ne.. ama elbise paylaşımlarını çok beğendim

    YanıtlaSil
  2. Evet benimde geçti ama bizim içinde özel günlere birer alternatif olabilir bu elbiseler :) Beğenmenize çok sevindim. Sevgiler...

    YanıtlaSil