Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

18 Mayıs 2012 Cuma

65.CANNES FİLM FESTİVALİ : KIRMIZI HALI`NIN EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN ÜNLÜLERİ

 65. Cannes Film Festivali çarşamba günü itibariyle başladı. Ölümünün 50. yılı nedeniyle Marilyn Monroe`ya adanan festivalin tanıtım afişinde Monroe`nun fotoğrafına yer verildi. Festivalin açılış gününde kırmızı halıdaki ünlüler şıklıkları ile göz kamaştırdı. İşte kırmızı halının şıklıkları ile olduğu kadar sıradışı elbiseleriyle de dikkat çeken ünlüleri...
EVA LONGORİA MARCHESA
 Kırmızı halının en beğenilen isimlerinden Eva Longoria uzun kuyruklu,balık formundaki sırt dekolteli elbisesiyle gerçekten göz kamaştırdı. Elbise tek başına o kadar dikkat çekici ki ; Longoria bunun farkında olsa gerek  küçük küpeleri ile tamamlamış şıklığını...
DİANE KRUGER  GİAMBATTİSTA VALLİ COUTURE
 Diane Kruger bu yıl festivalin jüri üyelerinden biriydi. Sade,asil ama bir o kadar da çarpıcı elbisesiyle benim favorim diyebilirim. Elbisesi üzerinden bir su gibi akıyor adeta. Sımsıkı topuzu ve sade makyajıyla oldukça duru ve güzel gözüküyor.
FREİDA PİNTO MİCHEAL ANGEL
 Freide Pinto ten rengiyle oldukça uyumlu kalp yakalı , işlemeleri ile dikkat çeken peplum bir elbise ile karşımıza çıktı. Tek kelimeyle kusursuzdu. Elbisesinin işlemeleri ile takımlanmış clutch ına bayıldım !
FAN BİNGBİNG  CHRİSTOPHER  BU

 Fan Bingbing kırmızı halının farklı tarzı ile konuşulan isimlerinden... Bu yılın trendlerinden çiçek deseni elbisesinde baştan aşağı kullanılmış. Balık formundaki bu elbiseyi taşıyabilmek hem düzgün bir fizik hemde özgüven gerektiriyor. Sanırım hepimiz bunda hemfikiriz.

EVA HERZİGOVA
 Eva Herzigova D&G elbisesi ile gerçekten kusursuz! Chopard gerdanlığı elbisesinin işlemeleri ile harika bir uyum içinde... Tek kusuru seçtiği clutch diye düşünüyorum. Keşke daha sade olsaydı.
JANE FONDA ATELİER VERSACE
 Jane Fonda yıllara meydan okuyan fiziği ile karşımızda. İlerleyen yaşına rağmen balık formundaki bu elbiseyi mükemmel taşıyor. Elbisesinin rengi ; teni ve saçlarıyla uyum içinde. Clutch ve ayakkabılarının sadeliği bu elbise ile kesinlikle doğru tercih...
TİLDA SWİNTON HAİDER ACKERMANN
Tilda Swinton farklı tarzıyla her zaman ödül törenlerine damgasını vuran isimlerden biri olmuştur. Cannes Film Festival`inde de bu geleneği bozmadı. İpek tafta elbisesinin oldukça farklı bir modeli var. Bana biraz kimonoyu hatırlattı. Değişik saç modeli  ve varla yok arası makyajı ile eşsiz stilini ortaya koyuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder