Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yaz Davetleri İçin Kombin Önerileri!

 Yaz ayları düğün, davet, mezuniyet gibi organizasyonların birbiri ardına sıralandığı dönemlerdir. Yeni sezonda    gece elbiseleri oldukça cesur,renkli fakat bir o kadar da romantik detaylar ile dolu... Işıltılar, büyük aksesuarlar, metal kemerler ile oldukça dikkat çekici görüneceğimiz  kesin. Sizler için bu konu başlığında sezon trendlerini baz alarak beş farklı görsel hazırladım. Hadi birlikte göz atalım ;)
Cut out trendinden önceki yazılarımda bahsetmiştim. Bu trend özellikle gece elbiselerinde kullanılıyor. Gece mavisi cut out elbiseyi, tribal diye tabir ettiğimiz  büyük takılar ile takımlayabilirsiniz. Bu tarz takılar ile ayakkabıları aynı renkte seçtiğiniz zaman çantayı elbisenizle aynı tonda tercih etmeniz; elbisenizi ön plana çıkaracaktır. Detaylar da boğulmaya gerek yok :)
Prenses kesim elbiseler; düğün ve nişanlarda tercih edilen modellerden... Bebek mavisi bu elbise aynı zamanda lame detaylar içeriyor. Benim hazırladığım görselde ki gibi birebir aynı işlemeden bir çantayı bulabilmeniz biraz zor olsa da düz bir model de tercih edebilirsiniz. Bu tarz modeller genellikle korseli olduğundan karın ve basen bölgesindeki fazlalıkları kapatmakta oldukça başarılıdır.
Pudra pembesini gri yada füme ile kombinlemeyi çok severim. Bu nedenle bu elbiseyi bir görselde mutlaka kullanmalıyım dedim.  Bu tarz elbiseler mezuniyetler için oldukça uygun. Işıltılı platform topuk ayakkabılar iki sezondur çok moda! Bu sezonda davetlerde vazgeçemediğimiz modellerin başında geliyorlar. Minik bir çanta ve abartısız küpeler ile kombinleyebilirsiniz. Çok fazla işleme ve detay olan elbiselerde aksesuar ve saçta sadeliğe kaçmakta fayda var. Örneğin balerin topuzu bu tarz elbiselere çok yakışır.
Bu sezon metalik renklerdeki kalın kemerler davetlerde çok popüler! Tabi ki doğru elbise ile kullanmak çok önemli. Kabarık etekli mini elbiseler yada üstü bol görünümlü kalça kısmı dar inen elbiseler ile kullanabilirsiniz. Bu tarz bir elbisede aksesuar olarak büyük küpeler tercih edebilirsiniz. Nar çiçeği bu elbiseye en çok yakıştığını düşündüğüm renkler ise kesinlikle siyah ve dore! Bu nedenle ayakkabı ve çantayı bu iki renkten seçtim.
Bu sezonun bir başka trendi ise romantik retro! Gece elbiselerinde 60'lı yılların esintisini hissediyoruz. Bu  model elbiseleri mutlaka stilettolar ile kombinlemek gerekiyor. Özellikle acil durumlarda işinize yarayacak bir ayakkabı istiyorsanız mutlaka ten rengi bir stiletto edinin :) Bu tarz yakalı elbiselerde oldukça sade takılar kullanmak gerekiyor. Yoksa şık olucam derken rüküşlük abidesine dönebilirsiniz. Çanta olarak zincir saplı bir clutch tercih edebilirsiniz.
Size beş ayrı tarza ait görseller ile önerilerimi sundum. Ekleyebileceğim dip not ise lise mezuniyetlerinde yaşınıza uygun mini modellerden vazgeçmemeniz ve kokteyl tarzı davetlerde ise abartıya kaçmamaya özen göstermeniz olacaktır. Umarım bu yaz birbirinden güzel, mutlu ve eğlenceli ortamların bir parçası olursunuz. Ve bu güzel mevsimin her anının tadını çıkarırsınız. Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

2 yorum: