Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

29 Nisan 2013 Pazartesi

İlkbahar: Babetlerin Zamanı!

 İlkbahar mevsimi ayaklarımız için babet zamanı demektir. Her ne kadar yara bantlarının kankası olsalar da her sezon birbirinden farklı modelleri ve capcanlı renkleri ile bu karanlık taraflarını bize unutturup, kalbimizi fethediyorlar. Bu sezon iş kombinleri için klasik modelleri, günlük giyim için şirin mi şirin detayları ile karşımıza çıkıyorlar. Üstelik gece elbiseleri ile kullanmanızda da hiç sakınca yok! Gelin sizler için hazırladığım görsellere göz atalım.
 

 Günlük kombinlerde boyfriend jeanler ile baskılı bluzları kullanmak çok moda. Bu tarz pantolonların altına  spor modelleri seçmenizde fayda var. Hayvan figürlü babetler bize Marc Jacobs`un bir armağanı... Bu tarz pantolonlar ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bowling çantalar ve spor gözlükler ile tarzınızı yansıtın. Retro trendine benim kadar sizde gönül verdiyseniz. Audrey Hepburn`den ilham alabilirsiniz. Paçası katlanabilen dar  pantolonlar ile klasik babetleri kombinleyin. Basic dümdüz yada çizgili tshirtler ve shopping tarzı çantalar ile stilinizi tamamlayın. Retro gözlükler ise tarzınızı desteklemek için size yardımcı olacaklardır. Yüksek bel, A kesim eteklerden geçmişteki postlarımda bahsetmiştim. Bu tarz etekleri geniş kesimli bluzlar ile kombinleyin. Boynunuza gösterişli bir kolye takabilirsiniz. Çünkü bu sezon büyük takılar oldukça popüler. Ben bu kombinde şeffaf detayları olan zebra desenli bir babet seçtim. İki düz rengi birarada kullanırsanız kombininizi hareketli bir ayakkabı ile desteklemeniz yerinde olur.

 İş hayatında babetlerin yeri ayrıdır. Yoğun tempoda rahatlık çok önemli... Tasarımcılar birbirinden şık babetler ile imdadımıza yetişip bize yardımcı oluyorlar. Yukarıda ki kombinde kullandığım babet Valentino`nun bu sezon ki en popüler modellerinden biri. Siyah, cigarette pantolon ve pudra bir blazer ile kombinledim. İki rengi de içinde barındıran bu clutch ise tamamlayıcı özelliği taşıyor. Davetlerde topuklu ayakkabılar ile cebelleşmekten sıkıldıysanız. Mini gece elbiselerini, şık babetler ile tamamlamayı deneyin. Bu tarz elbiseler ile sivri burunlu bir model tercih ederseniz hem bacak boyunuz uzun görünür hemde ince ;) Parıltılı yada taşlı, tokalı modeller; gece elbiseleriyle kombinlemek için biçilmiş kaftan! Bu tarz kombinlerde elbiseniz gösterişli ise; çantayı mümkün olduğunca küçük ve sade tutun! Böylece dikkatleri elbisenize çekmiş olursunuz ve çok daha sofistike görünürsünüz.
Babet ile farklı kombinler konusunda verebileceğim ipuçları bu kadar. Daha önümüzde pek çok trend ve okunacak pek çok post var. Umarım okurken benim hazırladığım kadar keyif alırsınız ;) Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

2 yorum: