Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

14 Nisan 2013 Pazar

Erkek Stil Dosyası

Her sezon erkek giyimine dair trendleri Fashion Week dosyalarında kısa kısa paylaştığım gibi ayrıca bir yazı da yazmayı tercih ediyorum. Bu sezon da bir değişiklik yaparak casual ve iş kombinleri içeren görseller hazırladım. Erkek takipçiler ve en az onlar kadar stillerine dikkat eden bayanlara yardımcı olacak görsellere göz atalım.
Erkek giyiminde siyah, lacivert ve gri vazgeçilmez renklerdir. Özellikle iş kombinlerinde ciddi bir görünüm için biçilmez kaftan olan bu renkler yine revaçta... Fakat bu sezon bir değişiklik yaparak gömlek yada tshirtler de pastel tonlara kayabilirsiniz. Özellikle gri ceketler ile pembe yada mor tonlarında gömlekler deneyebilirsiniz. Eskiden siyah ve laciverti bir arada kullanmak pek hoş karşılanmazdı fakat son iki sezondur bu iki rengi kombinlemek çok moda ve uyumları inanılmaz! Üstteki kombinde gri blazer ceketin içine koyu lacivert bir gömlek ve buz mavisi bir kravat seçtim. Bu üç renk birbiriyle takımlanması çok kolay ve risksiz renkler. Üç düğmeli ceketler artık tarihe karıştı. İki düğmeli ceketler oldukça kullanışlı çünkü özellikle göbek bölümünden şikayetçi olan beyler için şiddetle tavsiye ederim; çünkü sizi çok daha ince gösterecektir. Bir tüyo daha vermek gerekirse sizlere mendili öneririm. Cebine yerleştireceğiniz küçük bir mendil dikkati farklı yere çeker. Vücut kusurlarınızdan şikayetçiyseniz bu iki kurtarıcıdan mutlaka faydalanın.
 İş yerinde spor ve klasiği birlikte kullanmayı seviyorsanız yada çok da katı giyim kuralları olmayan bir işte çalışıyorsanız. Takım elbiseleri tshirtler ile kullanmayı deneyin. Hem iş çıkışı geceye devam etmenizi kolaylaştıracaktır hemde ciddiyet kaybı yaşamayacaksınız. Bu senenin bir başka trendi; parlak kumaştan takımlar üstteki  kombinde gece mavisi, parlak kumaştan bir takım kullandım. İçine giyilen siyah tshirt ve ayakkabılar takımı sportif bir hale getiriyor. Bir başka değişle arabesk tarzı kırıyor ;) Bu takımlarla çapraz takılan iş çantalarını kullanabilirsiniz. Spor saatlerinizi rahatlıkla takabilirsiniz. Kesinlikle sırıtmayacaktır.

Casual giyimde retro trendleri erkek stilinde de ön planda. James Dean tarzı gözlükler, biker ceketler oldukça popüler. Chino pantolonlar kot pantolondan hoşlanmayanları kurtarıcısı... Oxfordlar ile kombinleyebilirsiniz. Renkli saatler bu sezon erkekler stilinde de oldukça revaçta! Gömlek yada pantolonunuz ile aynı renkte saatler seçin.
Kot ile birleştirilmiş eşofman üstleri 80`li yıllardan bize miras kalan bir başka trend... 80`li yıllar demişken sakın altına kot giymeye kalkmayın çok güleriz :) Kargo pantolonlar ile kombinlemeyi deneyin. Basic bir tshirt ve oxfordlar ile oldukça şık görüneceksiniz.
Toprak tonları bu sezonda çok moda özellikle ayakkabılar ve pantolonlarda. Toprak tonları sevmemizin nedeni; hem pastel renkler hemde koyu renkler ile çok uyumlu olması... Benim için toprak tonlarının vazgeçilmez arkadaşları lacivert ve beyaz! Bu üçlüyü birbirinden ayrı düşünemiyorum. Toprak tonları ile uzak durmanız gereken renk ise kesinlikle siyah! Kolayca  kombin yapmak isterken birden bire rüküşlük abidesine dönüşebilirsiniz aman dikkat :) Düz beyaz, lacivert bir tshirt yada gömlek ile kombinleyin gitsin. Saat kullanacaksanız mutlaka aynı tonda bir model tercih edin. Metal kayışlı saatler bu kombinlere kesinlikle yakışmıyor. Ayakkabıyı spor bir model seçmekte fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder