Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

31 Mart 2012 Cumartesi

HEY DENİZCİ!

 İlkbahar-yaz sezonunun geçtiğimiz yıllardaki vazgeçilmez teması marin bu yılda karşımıza çıkıyor üstelik çok daha renkli!Mayo ve bikinilerde oldukça fazla kullandığımız bu tema daha da renklenerek gündelik hayatımıza giriyor ve sadelikten uzak bir şekle bürünüyor.Bu sezon marin teması lacivert,siyah,kırmızı,beyaz gibi klasikleşmiş renkler dışında pembe,mavi,sarı gibi renklerle canlanıyor.
 Marin teması çoğu firmanın çocuk koleksiyonlarında da kullanılmış.Özellikle erkek çocukları için yapılan blazer ceketler ve şortlar dikkat çekici... Kız çocuklarına marin temalı elbiseleri çok yakıştırıyorum.
Marin temalı aksesuarlar 1940 lı ve 50 li yıllardan fırlamış gibi ! Spor ve babet formlarında görmeye alışkın olduğumuz marin temalı ayakkabılara bu sene topuklularda dahil oldu. Çizgileri ve birbirinden canlı renkleri ile bu tema bu sezon günün her saatine adapte olabiliyor.

29 Mart 2012 Perşembe

SEZON RENKLERİ DOSYASI:SARI

     Sezonun favori renklerinde sarı özellikle plaj modasında karşımıza çıkıyor.Neon sarıların bolca kullanıldığı mayo ve bikiniler vitrinleri süslüyor.Bunun yanı sıra makyaj ve saç aksesuarlarında sarının tonları bu yaz oldukça sık kullanılacak gibi gözüküyor. Pek çok ünlü markanın ilkbahar-yaz defilelerinde sarı tonlarında göz makyajları ve saç aksesuarları kullanıldı.  
     Çocuk mağazalarının vitrinleri ilkbahar-yaz sezonunda sarı renklerle süslü...Pembe kızların, mavi erkeklerin rengidir fikrine pek katılmayan biri olarak; bu rengin hem kız hem erkek çocuklarına çok yakıştığını düşünüyorum. Kız çocukları için hazırlanmış kıyafetlerdeki dantel detayları  elbiselere oldukça romantik bir hava veriyor.
Bu sezon 50` ler ve 60` ların nostaljisi elbiselere yansıyor demiştik.  Bu düşüncemizi destekleyen en büyük detay kuşkusuz kullanılan pastel renkler.... Retro tarzdan hoşlananlar koyu sarıdan  kutu çantalar ve  gözlükleri tercih ederken,her daim romantizmden yana olanlar daha açık sarıların kullanıldığı dantel detaylı aksesuarları ve uçuşan etekleri ile şifon elbiseleri tercih edebilirler.
Erkek modasında spor  ayakkabılarda sarı renk hakimiyeti göze çarpıyor.Ayrıca renkli pantolonların bu sezon erkek modasında geniş yer tuttuğunu söylemiştik.Hırka ve kazaklarda hardal tonları,bol cepli spor yağmurluk ve montlarda ise pastel sarılar kullanılmış.

26 Mart 2012 Pazartesi

İpekyol'un Yepyeni Ayakkabı Koleksiyonundan Size Özel Hediyeler…

2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.

Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.

Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.

Bu özel koleksiyondan dilediğiniz 1 çift sizin olabilir! http://www.hurriyetaile.com/ipekyol sitesinde sizi, tüm koleksiyonu görebileceğiniz, İpekyol’a özel bir ayakkabı odası karşılıyor. Burada en beğendiğiniz ayakkabıyı seçip, size özel verilen linki paylaştığınız takdirde ayakkabı sizin! Tabi ki her hafta toplam 10 kişiye verilecek hediyelerden birini almanızın yolu, size verilen linki en çok paylaşan bu 10 kişiden biri olmak.

Ayrıca, göz atmak isterseniz, İpekyol web sitesi www.ipekyol.com.tr'de bütün İpekyol koleksiyonu yer alıyor. Sezon ürünleri iddialı olduğu kadar farklı temalarıyla beklentilerin üzerinde bir görsellik sunuyor.

Kampanya 23 Mart – 20 Nisan arasında Hürriyet Aile web sitesinde.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Mart 2012 Cumartesi

SEZON RENKLERİ DOSYASI:KIRMIZI

Sezonun favori renklerinden devam ediyoruz.Bugünkü rengimiz ise kırmızı...Aksesuar olarak oldukça fazla süredir hayatımızda olan bu renk son birkaç sezondur aksesuar dışına çıkarak dolaplarımızdaki yerini aldı.


 Pek çok markanın yeni sezonunda özellik bayanlar için çok şık kırmızı elbiseler görüyoruz.Abiye bir elbisenin özellikle kırmızı olması çekiciliğine çekicilik katacak türden bir detay.60 ların modasını yansıtan kloş etekli elbiseler ise bu renkte olduğunda günlük şıklığımızı dahada dikkat çekici bir hale getiriyor.
 Erkek giyiminde kırmızı; tshirt ve gömleklerde zaten çok uzun yıllardır kullanılıyordu.Son yıllarda erkek giyiminde özellik pantolon ve ayakkabılar bu renk ön plana çıkmaya başladı.

 Bundan birkaç yıl önce bir erkeğin kırmızı bir pantolon giymesi feminen bir görünüm çağrıştırsada pek çok ünlü isimde gördüğümüz bu pantolonlara ısınmaya başladık.Eskiden bu renk bir pantolonu bulmak oldukça zor iken şimdi pek çok markada değişik modellerde kırmızı pantolonlar bulmak mümkün...
 Yaz sezonunda kırmızının her tonundan yapılan aksesuarlar ve mayolar ön plana çıkıyor.Özellikle mandalina,nar çiçeği ,mercan gibi tonlar revaçta... Özellikle bronz bir tende bu renk muhteşem duracaktır bundan eminim.





22 Mart 2012 Perşembe

SEZON RENKLERİ DOSYASI: YEŞİL

 Sezonun favori renkleri dosyamıza turuncu ile başlangıç yapmıştık.Bir diğer favori renk ise yeşil... İster koyu ister açık,neon yada mat yeşil her tonu ile çok moda!

 Bu sezon ve önümüzdeki kış sezonunda vitrinlerde bol bol yeşil parçalar göreceğiz.Üstelik yalnızca bayan giyiminde değil erkek giyiminde de! Bu sezon  tshirtler ve gömlekler,şortlar,pantolonlar hatta gözlüklerde bile yeşil rengin hakimiyetini görüyoruz.  Neon yeşilden yapılan mayo ve bikiniler plajda dikkat çekmek isteyen bayanların tercihi olacak parçaların başında geliyor.Bu rengin bronz bir tende harika duracağını düşünüyorum.
Eğer giysilerinizde bu rengi tercih etmek istemeyenlerdenseniz bir çanta yada ayakkabı ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.Sadece ilkbahar-yaz sezonunda değil kış sezonunda da özellikle aksesuarlarda öne çıkacak olan bu renkten birkaç parça edinin derim.

19 Mart 2012 Pazartesi

Maskülen Bir Tarz İçin: Oxford Ayakkabılar!

 Geçen sezonun trendlerinden Oxford ayakkabılar etkisini bu sezonda sürdürüyor.Deri ve rugan gibi klasik modellerin dışında İlkbahar-yaz sezonunda rengarenk,delikli ve burnu açık gibi değişik formlarda karşımıza çıkıyorlar.

Maskülen bir tarz elde etmek için boyfriend pantolonlar yada erkek blazerları ile kullanabilirsiniz.Eğer biraz daha farklı görünmek istiyorsanız renkli yada pullu payetli modelleri tercih ederek tarzınızı kırabilirsiniz Uzun blazer altına giyeceğiniz renkli taytlarla yada cipro pantolonlarla kombinleyerek maskülen ve feminen tarzı karıştırıp farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 

15 Mart 2012 Perşembe

Ezber Bozan Kozmetik Markalarını Sunan Bonvagon Bu Ay 25 TL Kazandırıyor!

Henüz tanışmamışlar için belirtelim. Bonvagon, “gezer, seçer, getirir!” mottosuyla geçtiğimiz Eylül ayında yola çıkmış ve kısa sürede popüler hale gelmiş bir alışveriş kulübü.

Her gün sıradışı tasarım ürünler, özenle seçilmiş markalar ve ilginç aktiviteleri %70’e varan fiyatlarla üyelerine getiren site, kozmetik ve kişisel bakım alanında da niş tarzını koruyor ve alışılmışın dışında ürünler sunuyor. Sanatı modayı ve kozmetiği birleştiren Berkley Square Cosmetics, organik kozmetiğin seçkin markası Attirance, tarihin en kışkırtıcı markalarından Agent Provocateur, Ciltteki C vitamini mucizesi EmerginC ve iddialı parfümler Bonvagon’un seçkilerinden bazıları.

Türk tasarımcıları buluşturdu!

Bonvagon’u heyecanla takip etmemizin bir diğer sebebi de tematik kampanyaları. Bu hafta Sıra dışı Tasarımcılar, Konuşan Tasarımlar isimli kampanyasıyla Türkiye’den seçtiği 27 tasarımcıyı, en orijinal ürünleri ile birlikte tasarım tutkunlarının karşısına çıkarıyor. Aida Pekin, Karaca Erdem, Dani Benreytan, Itır Saran’ın da içlerinde bulunduğu tasarımcıların eşi görülmemiş tasarımları sadece bir kaç tık ile ulaşılabilir hale getiriyor. Gelecek aylarda bizi bekleyen sürprizlerden ilk önce haberdar olmak için merakla Bonvagon’u takip ediyoruz. www.bonvagon.com’a hala üye olmadıysanız, acele edin deriz. Çünkü Mart ayı boyunca Bonvagon'a davet ettiğiniz her arkadaşınız sayesinde hem siz hem de arkadaşınız 25TL kazanıyor!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

VİTRİNLER ÇİÇEK AÇTI!

 Bu sezon vitrinler çiçek açtı diyebiliriz.Hemen her markanın vitrininde suluboya tabloları andıran desenleri ile renk renk kıyafetler ve aksesuarlar görmek mümkün...
  Yazı müjdeleyen bu trend bahar aylarından itibaren hayatımıza giriyor. Her ölçüden bayanlar için bu  renkli trendi uygulamayı kolaylaştıracak detaylar düşünülmüş.
 Arzu ederseniz tamamen desenlere boğulmak yerine düz renk bir pantolonun üzerine desenli bir tshirt geçirebilirsiniz.Eğer minyon bir yapınız varsa bu trend tam size göre.Rengarenk elbisenizi üzerinize geçirip bu trendin keyfini çıkarabilirsiniz.Büyük desenleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
 Eğer desenli pantolon yada elbiseleri denemek  istiyorsanız benim tavsiyem; kalçaları geniş olan bayanlar, koyu renk üzerine çalışılmış desenleri tercih edin fakat büyük desenlerden kesinlikle kaçının.Dikkati üst bedeninize çekecek kıyafetler tercih edin.

 Kilolarınız nedeniyle düz renklerden vazgeçemiyorsanız ; çiçek desenli ayakkabı ve çantanızla bu trendi yakalayabilirsiniz.


12 Mart 2012 Pazartesi

Yeni Trendin Adı: Sticker!

 Makyaj uygulamak ve tırnaklarımızı renklendirmek son dönemde oldukça yaygınlaşan stickerlarla oldukça kolaylaşıyor. İlk olarak tırnaklara taş yapıştırmakla başlayan bu akım sonrada oje yerine kullanılan tırnak stickerları ile devam etti.Kuruma derdi olmayan bu uygulama tırnak bakımımızı oldukça kolaylaştırdı.

 Yeni bir uygulama olarak geçici dövme uygular gibi kullanılan dudak stickerlarının yanı sıra  bence makyajı oldukça basite indirgeyen birkaç dakikada bize muhteşem bir göz makyajı sağlayan sticker şeklinde göz farları kullanılmaya başladı. Hayvan desenlerinden  eyeliner a geniş bir yelpazesi olan bu stickerlar son dönemde pek çok ünlü markanın defilesinde kullanıldı.Givency 2012 ilkbahar yaz defilesinde göz altlarına yapıştırılan küçücük bir pul ile başlayan bu trend Dior defilesinde yapıştırma eyeliner ile devam etti.Bu yaz birbirinden güzel bu stickerlarla hem pratik hem kusursuz bir  makyaja hemde çılgın desenleri ile kesinlikle dikkat çekici tırnaklara kavuşabilirsiniz.

7 Mart 2012 Çarşamba

Paris Moda Haftası:Lanvin Defilesi

 Paris Moda Haftasında Lanvin 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu tanıttı.Lanvin`in oldukça dişi bir koleksiyon ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.Koleksiyonda kabarık etekler ön plandaydı.

 Gece elbiselerinde siyah renkten vazgeçmeyen Lanvin;kürk,deri,volan ve dantel gibi detaylarla elbiselere hareket kazandırmış.

 Defilede kabarık etekler kadar kalem eteklere de yer verilmiş.Derin V gögüs ve sırt dekolteleri ile kıyafetlere dişilik katılmış.

Koleksiyondaki bir önemli detayda göz kamaştıran işlemelerdi.Desenli elbiselerde bile bu detay kullanılmıştı.Tıpkı Christian Dior defilesindeki gibi Lanvin defilesinde de hemen hemen her kıyafette kemer kullanılmıştı.Önümüzdeki sezonun kilit parçalarından birininde kemer olacağının sinyali Paris Moda Haftasında verilmiş oldu..