Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

29 Mart 2012 Perşembe

SEZON RENKLERİ DOSYASI:SARI

     Sezonun favori renklerinde sarı özellikle plaj modasında karşımıza çıkıyor.Neon sarıların bolca kullanıldığı mayo ve bikiniler vitrinleri süslüyor.Bunun yanı sıra makyaj ve saç aksesuarlarında sarının tonları bu yaz oldukça sık kullanılacak gibi gözüküyor. Pek çok ünlü markanın ilkbahar-yaz defilelerinde sarı tonlarında göz makyajları ve saç aksesuarları kullanıldı.  
     Çocuk mağazalarının vitrinleri ilkbahar-yaz sezonunda sarı renklerle süslü...Pembe kızların, mavi erkeklerin rengidir fikrine pek katılmayan biri olarak; bu rengin hem kız hem erkek çocuklarına çok yakıştığını düşünüyorum. Kız çocukları için hazırlanmış kıyafetlerdeki dantel detayları  elbiselere oldukça romantik bir hava veriyor.
Bu sezon 50` ler ve 60` ların nostaljisi elbiselere yansıyor demiştik.  Bu düşüncemizi destekleyen en büyük detay kuşkusuz kullanılan pastel renkler.... Retro tarzdan hoşlananlar koyu sarıdan  kutu çantalar ve  gözlükleri tercih ederken,her daim romantizmden yana olanlar daha açık sarıların kullanıldığı dantel detaylı aksesuarları ve uçuşan etekleri ile şifon elbiseleri tercih edebilirler.
Erkek modasında spor  ayakkabılarda sarı renk hakimiyeti göze çarpıyor.Ayrıca renkli pantolonların bu sezon erkek modasında geniş yer tuttuğunu söylemiştik.Hırka ve kazaklarda hardal tonları,bol cepli spor yağmurluk ve montlarda ise pastel sarılar kullanılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder