Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

27 Şubat 2012 Pazartesi

84.OSCAR ÖDÜL TÖRENİ KIRMIZI HALI DETAYLARI

Michelle Williams, Louis Vuitton elbisesi içinde bana göre gecenin en şık isimlerindendi.Bu elbisenin yapımı tam 300 saat sürmüş.Daha önceki törenlerde pudra,kırık beyaz gibi renkleri tercih eden Williams bu sefer tercihini kırmızıdan yana kullanmış çokta iyi yapmış.Bu renk teniyle harika bir uyum içindeydi.Bu saç modelinin ona çok yakıştığını söylemeden edemeyeceğim.
Gwyneth Paltrow,Tom Ford elbisesiyle kırmızı halının bir başka göz kamaştıran ismiydi.Sade ama şık elbisesi,beyaz rengin  asaleti ve yaptırdığı küçük topuzun zarafeti ile Paltrow harika görünüyordu.










Viola Davis, Vera Wang elbisesi ile şahaneydi.Elbisenin rengi sezonun hit rengi yeşilin belkide en güzel tonuydu. Ölçülü dekoltesi,muhteşem teni, abartıdan uzak takıları ile kusursuzdu.



Glenn Close,Zac Posen tasarımı harika bir elbise tercih etmiş.Saçlarının rengi,yaşına göre oldukça fit görününen vücudu ile Close bu elbiseyi hakkını vererek taşıyordu.Elbisesinin üzerine giydiği blazer ile Close maskülen bir tarz yakalamıştı.Bu tarz ona çok yakışıyor.
Rooney Mara`yı Givency elbisesi içinde tanımlamak gerekirse söylenebilecek tek söz şu olur;kuğu gibi!Balık formundaki elbisesi vücuduna harika oturmuş.Elbisesi içinde öyle zarif ki tek bir kusur bulmak imkansız.
Emma Stone`nun Giambattista Valli tasarımı elbisesinin rengi muhteşem! Saçları bu elbise için yapılacak en uygun model diyebiliriz.Kırmızı halıda en beğendiklerimdendi.
Penelope Cruz, Armani Prive tasarımı kabarık etekli elbisesi ile sezon trendlerini yakından izlediğini bize ispatlıyor.Kardeşi Monica Cruz ile bir giyim markası bulunan sanatçı gerçekten çok zarif görünüyor.Bu elbise törenden yalnızca birkaç saat önce tamamlanmış ama üzerinde öyle mükemmel görünüyor ki inanması oldukça güç... Cruz daha önce buna benzer bir elbisenin kırmızı rengini yine Oscar töreninde tercih etmişti.Bu tarz elbiseleri öyle iyi taşıyor ki kendisini suçlayamayız.

Milla Jovovich,Elia Saab elbisesi ile kırmızı halıda ilk boy gösteren isimdi.Ve öyle bir açılış yaptı ki  hepimiz kırmızı halının devamı konusunda daha da heyecanlandık.Tek omuz ışıl ışıl elbisesi,abartıdan uzak saçları ve retro tarzı makyajı ile çok güzel görünüyordu.
Angelina Jolie,Atelier Versace elbisesi ile gene bildiğimiz çizgisinin dışına çıkmadı.Siyah onun rengi,açık saçlar onun tarzı,kırmızı ruju vazgeçilmezi...Takıldığım tek nokta ise aşırı zayıflığı sanki bu elbise biraz daha kilolu olsa üzerinde daha iyi durabilirdi.
Stacy Keibler,Marchesa tasarımı elbisesi ile George Clooney`e eşlik ediyordu. Bu elbiseyi başka biri bu kadar iyi taşırmıydı bilmem...Saçı,makyajı ve elbisesi ile kırmızı halının göz kamaştıran isimlerindendi.
Ve Meryl Streep... Lanvin marka oldukça ışıltılı bir elbise tercih etmişti.Saçına ve tenine bu rengi çok yakıştırdım bunu söylemeliyim.Ama itiraf etmek gerekirse geçen yıl ki elbisesini daha çok beğenmiştim.
Shailene Woodley,Valentino Couture elbisesiyle boy gösteriyordu.Elbise oldukça ağır görünüyordu.Yaşına pek uygun bulmadığımı da söylemeliyim.Sanki daha renkli bir seçim yapmalıydı.Beğendiğim tek şey saçları oldu.
Jennifer Lopez,Zuhair Murad tasarımı bir elbise ile karşımıza çıktı.Elbise onu o kadar ince göstermişti ki kesinlikle daha iyi bir tercih yapamazdı.Elbisenin rengi açısından Lopez bizi şaşırtmadı.Dekoltesi ve makyajı muhteşemdi.Sadece saçlarını daha farklı hayal ettim.
Geçen yıl heykelciği kucaklayan Natalie Portman,Cristian Dior Haute Couture tasarımı bir elbise ile karşımızdaydı. Elbisenin bana göre öyle çarpıcı bir detayı yoktu.Portman bana göre kırmızı halının vasat isimlerinden biriydi.
Cameron Diaz,Gucci imzasını taşıyan elbisesi ile sanki geçtiğimiz yılları tekrar eder gibiydi.Onu kırmızı halılarda bu renk bu model elbiselerle görmeye alıştık.Beni yine şaşırtmadı.
Sandra Bullock,Marchesa tasarımı elbisesi ile kırmızı halıda boy gösterdi.Sırt dekoltesini seven biriyim fakat bu elbisenin üst kısmı ile alt kısmını ayıran işlemenin Bullock`un belini olduğundan kalın gösterdiğini düşünüyorum.Bu setay beni oldukça rahatsız etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder