Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

24 Mart 2012 Cumartesi

SEZON RENKLERİ DOSYASI:KIRMIZI

Sezonun favori renklerinden devam ediyoruz.Bugünkü rengimiz ise kırmızı...Aksesuar olarak oldukça fazla süredir hayatımızda olan bu renk son birkaç sezondur aksesuar dışına çıkarak dolaplarımızdaki yerini aldı.


 Pek çok markanın yeni sezonunda özellik bayanlar için çok şık kırmızı elbiseler görüyoruz.Abiye bir elbisenin özellikle kırmızı olması çekiciliğine çekicilik katacak türden bir detay.60 ların modasını yansıtan kloş etekli elbiseler ise bu renkte olduğunda günlük şıklığımızı dahada dikkat çekici bir hale getiriyor.
 Erkek giyiminde kırmızı; tshirt ve gömleklerde zaten çok uzun yıllardır kullanılıyordu.Son yıllarda erkek giyiminde özellik pantolon ve ayakkabılar bu renk ön plana çıkmaya başladı.

 Bundan birkaç yıl önce bir erkeğin kırmızı bir pantolon giymesi feminen bir görünüm çağrıştırsada pek çok ünlü isimde gördüğümüz bu pantolonlara ısınmaya başladık.Eskiden bu renk bir pantolonu bulmak oldukça zor iken şimdi pek çok markada değişik modellerde kırmızı pantolonlar bulmak mümkün...
 Yaz sezonunda kırmızının her tonundan yapılan aksesuarlar ve mayolar ön plana çıkıyor.Özellikle mandalina,nar çiçeği ,mercan gibi tonlar revaçta... Özellikle bronz bir tende bu renk muhteşem duracaktır bundan eminim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder