Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Plaj Şıklığı !


Bu yaz vücudumuza en çok yakışan mayo ve bikiniyi seçtikten sonra sıra  şıklığımızı tamamlayacak en önemli unsur olan plaj giyimine geliyor. Bizi terletmeyecek , güneşten koruyacak ve tüm bakışları üzerimizde toplayacak vs... Eee buda hiçte kolay bir iş değil :)




Bikinilerin üzerine pratik bir şekilde geçiriverilen tunikleri eminim hepiniz çok seviyorsunuzdur. Bu sezon çok daha farklı formlarda karşımıza çıkıyorlar. Şifon , şile bezinin yanı sıra dantel ve file olanları da oldukça popüler. Omuzdan zarifçe düşen modellerin yanı sıra sıfır yaka , sırtı derin V modeller dikkat çekiyor. Püskül ve patchwork detaylarının yanı sıra taş ve pullar ile yapılan işlemeler fazlaca kullanılmış.





 Tulumlar ; son yıllarda oldukça revaçta... Günlük ve gece giyiminde oldukça fazla tercih edilen bu parçalar plaj giyiminde de favoriler arasında gösterilmeye başladı. 50`ler ve 60`larda da çok fazla tercih edildiklerini düşünecek olursak retro trendinin etkisini plaj giyiminde gördüğümüzü rahatlıkla söyleyebiliriz. Tropikal desenler ve canlı renkler ön planda tutulmuş. Fırfırlar ve kurdeleler ile yazın neşesi yansıtılmış. Göbeği açıkta bırakan modeller, retro trendini tam anlamıyla yansıttığını düşündüğüm için favorilerim arasında... 




Maxi elbiseler ; etnik desenlerden hoşlananlar ve bakışları üzerinde hissetmek isteyenler için biçilmiş kaftan... Straplez modellerin yanı sıra tek omuz ya da çapraz bağlanan modelleri de denemekte fayda var. Rahat hareket edebilmek için yırtmaçlı modelleri tercih etmenizi öneririm. Bu elbiselerin vazgeçilmezi tabi ki şifon kumaşlar ama daha spor bir hava vermek niyetindeyseniz penye olanları da tercih edebilirsiniz. Fırfır , minik çiçekler ve pullar en çok göze çarpan detaylar... Bazı modellere  ince bir kemer ile şık bir hava verilmiş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder