Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

8 Haziran 2012 Cuma

Karpuz Kabuğu Denize Düştü!

 Yaz mevsiminin gelişiyle ünlü markalar mayo-bikini koleksiyonlarını görücüye çıkardılar. Her yıl klasik çizgilerden biraz daha uzaklaşan markalar sıradışı modelleri ile bu yıl sizleri epey şaşırtacak!

 Önce renkler ; ``Siyah vazgeçilmezimdir!`` diyorsanız bu sezon   seçim yapmakta bir hayli zorlanacaksınız. Siyah ;  dekolteler , sıra dışı materyaller ile o bilindik çizgisinden çıkıyor ve giyilmesi cesaret isteyen bir forma bürünüyor.

 

 Neon  renkler bu yılın vazgeçilmezi olacak demiştim. Mayo - bikinilerde de yeni trend neon renkler ! Bazı modellerde bir parça sadelik katmak adına mat  renkler ile kombin yapılmış.  Kimi modellerde ise birbirleri ile kombinlenerek daha da çarpıcı bir hal almış.


Pudramsı tonlar  matlaştırılmış neonlar ile kombinlenerek modellere çağdaş bir hava veriyor.  Pop art desenleri , drapeler , katlamalı çizgiler ve fırfırlar ile  hareketlendirilen modeller bir makyaj paletini andırıyor. 
 

Etekli bikiniler bilindik formlarından tamamen sıyrıldı. Fırfırlar iki katına çıkarken , etekler kloş formundan çıkıp daralıyor. Pileli etek trendi plajlara da sıçrıyor.















 
 Bu sezon öyle çok materyal kullanılmış ki şaşıracaksınız. Zaten alışık olduğumuz püsküller bu yıl daha da yoğunlaşıyor. Parlak taşlar yerini zımbalara bırakıyor. İpek şifonlar , danteller bu yılın sürprizi! Şifondan fırfırlar , tamamen dantel ile kaplanmış modellerin yanı sıra derin dekolteler tül ve fileler ile örtülmüş. Bu detaylar mayo ve bikinilere iç çamaşırı etkisi veriyor. 



                                                                                                                                                 
Dekolteler oldukça cesur! Özellikle derin V dekolteler bu yılın favorisi... Kışkırtıcı yan detaylar  ön plana çıkıyor.  Bilindik ipli bikiniler yerini çok ipli yan panellere bırakıyor.  Üst parça ve alt parçayı birbirine bağlayan ipler mayokinilere farklı bir hava katarken dikkat çekmenizi kesinlikle garantileyecektir.


Retro trendi plajlara kadar indi. 80`lerin düşük belli cesur modellerinin yanı sıra 50`li yılların yüksek belleri de geri döndü. Kalçalara kadar inen drapeler , karnı bir korse gibi toparlayan yüksek beller bu sene kurtarıcınız olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder