Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

30 Nisan 2012 Pazartesi

Yeni Aksesuar Trendi: Tribal Takılar !

 Tribal takı trendi yeni sezonda en çok ilgi çeken trendlerden... Birkaç tane kolyeyi yada bilekliği sıra sıra takmaktan bizi kurtaran kocaman takılar bu sezon çok moda. Bu takılar; tıpkı önlük kolyeler ve  yakalıklar gibi kıyafetlerimizle bütünleşmiş hissi veriyor. Eğer bolca aksesuarı bir arada kullanmaktan hoşlanıyorsanız ve aksesuarlarınız ile dikkat çekmek istiyorsanız bu trend tam size göre!
 Çoğunlukla metal ağırlıklı olan bu aksesuarlar büyük ve ilginç şekilleri ile dikkat çekiyor. Geometrik ve kübik modeller özellikle yüzüklerde karşımıza çıkarken , kolyelerde  mimari kıvrımlı , estetik şekiller görüyoruz.
Nadir de olsa boncuk , parlak taşlar hatta derilerin kullanıldığı modeller görülüyor. Deri ve metalin bir arada kullanıldığı modelleri punk ve retro tarzını benimseyenler eminim çok seveceklerdir. Kararmış metaller ile siyah akik taşının bir arada kullanıldığı ışıltılı modeller gösterişten hoşlananların ilgisini epey çekeceğe benziyor. Kabile desenlerini içinde barındıran  boncuklu modeller ise etnik tarzlardan hoşlananların sıcak bakacağı türden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder