Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

5 Mart 2012 Pazartesi

Paris Moda Haftası: Christian Dior Defilesi


 Paris Moda Haftasında; Christian Dior 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu tanıtıldı.Siyah,lacivert,gri gibi koyu renklerin dışında pastel tonların hakimiyetinin hüküm sürdüğü koleksiyon bana göre oldukça başarılıydı.
 Sezonun favori deseni kazayağı bu pek çok ünlü markanın defilesinde olduğu gibi bu defilede de karşımıza çıktı.Deri ve kürk kombinasyonunu sıkça gördüğümüz koleksiyonda ayrıca tüvit ceket ve eteklerde karşımıza çıktı.Birkaç sezon önce  tüvit parçaları gardolaplarımızın en dip köşelerine saklamıştık.Anlaşılan yeniden moda olan bu parçaları ön plana çıkarmamızın vakti geldi.

 Dior defilesinin bir başka ilgi çeken detayı ise gece elbiseleri dahil hemen hemen her kıyafette kullanılan kemerler oldu.Ve ben bu detayı çok sevdim özellikle kemerler ile elbiselerin renk kombini harika olmuş.
 Gece elbiselerinde favorilerden olan Dior pekçok Hollywood yıldızının kırmızı halıda ki tercihi... Onlara hak vermemenin imkansız olduğunu Dior bu koleksiyonda bize ispatlıyor.Gece elbiselerinde saten,şifon birlikteliğinin yanı sıra tafta ve tüvit gibi kumaşlarda kullanılmış.Derin V dekolteler,kabarık etekler ve düz yakalar ile nostaljik bir teması olan elbiselere harika işlemeler,uçuşan tüller ve derin yırtmaçlarla hareket kazandırılmış.

2 yorum: