Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

3 Mart 2012 Cumartesi

Erkekler İçin Sıradışı Gömlek Tercihleri






 Erkekler için ilkbahar-yaz sezonu renklerinden daha önce bahsetmiştim.Şimdi sırada bu renklerin bolca kullanıldığı kilit parçaları değerlendirmek var.İlk konu başlığımız gömlekler olsun.Bu sezon çeşit çeşit her tarza hitap eden sıradışı gömlekleri vitrinlerde göreceğiz.Bu senenin gömlek trendlerinden ilki kot gömlekler... Bu gömlekleri kanvas pantolonlar ve şortlarla kombinleyebileceğiniz gibi kot pantolonlarla da kombin yaparak bu yeni akımın öncülerinden olabilirsiniz.





 Sezonun bir başka trendi de iki renk gömlekler.,,Cepleri,yakası,manşetleri hatta sırt kısmında farklı kumaşlar kullanılan gömlekleri pek çok markada bulmak mümkün.Bazen biri düz biri hareketli kumaşlar sade olarak sunulan bu gömlekler bazı markalarda ise sıradışı bir tarz yaratmak isteyenler için iki farklı desende kumaşın kullanılmasıyla oluşturulmuş.




 Geçen yıldan bu yana  erkek giyiminde yavaş yavaş popüler olmaya başlayan bir başka trend ise çift yakalı gömlekler...İsterseniz takım elbisenizin içine seçeceğiniz çift yakalı  bir gömleğe ince,düz renk bir kravat takarak klasik ama kesinlikle tarz sahibi bir görünüme kavuşabilirsiniz.Ya da bu gömleklerin slim-fit olanlarını tercih edip altına kombinleyeceğiniz golf ayakkabısı diye tabir ettiğimiz yarı spor yarı klasik ayakkabılarla günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. blogunuz oldukca basarili tebrikler.. Bu tarz siradisi gomlekler bulabilecegimiz adresler de paylasabilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Gömlekleri çeşitli markalardan seçtim. Örneğin çift yaka olan gömlekler; Damat Tween,Sabri Özel,Beymen Diğer modeller ise ; Zara,Top Man,River Island Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler...

    YanıtlaSil