Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

16 Ocak 2013 Çarşamba

Dünya Vitrinlerine Göz Atalım!


Vitrinler sezon trendleri hakkında bize bilgi veren en önemli kaynaklardan biridir. Özellikle modaya yön veren ünlü markaların önemli moda merkezlerindeki kendi mağazalarının vitrinleri  ilham verici tasarımlarıyla bize bu trendlerin kombini konusunda yardımcı oluyor. Sizler için Pekin, Şanghay ve Hong Kong gibi moda merkezlerindeki dünya devlerinin vitrinlerini kolajladım. Hep beraber bir göz atalım ne dersiniz?



 Elie Saab,Chanel ve Dior vitrinlerinde pudra pembesi ve işlemelerin hakimiyeti söz konusu... Kristal taş ve payetler ile süslenen tasarımlarda romantik bir hava söz konusu.



Kış vitrinlerinde beyaz görmeye pek alışkın olmasakta alışmaya başlasak iyi olur. Kırık beyaz; gümüş,dore yada bordo ile kombinlenerek kış vitrinlerine iddialı bir giriş yapıyor.

Özellikle yeni yıl zamanı vitrinlerde görmeye alışkın olduğumuz gece elbiseleri kürkler ve işlemeler ile daha da gözalıcı hale geliyor. Maskeler ise 60`lı yıllardaki ünlü maskeli partileri çağrıştırıyor. Bu vitrinlerin pek çok ülkedeki yerli markalara da ilham verdiğini söylemek mümkün.



 Barok desenler bu sezonun en çok ilgi çeken trendlerinden biriydi. Özellikle Alexander McQueen  tasarımlarında başlayan bu akım diğer markalarada sıçramış durumda. Entresan olan detay ise barok desenlerinin animal print ile bir arada kullanılması bu karmaşıklık; barok deseni ağır havadan uzaklaştırırken bize bir başka kombin fikri veriyor.


Pul ve payetler bir yana zımba trendi diğer yana :) Sanırım bu sezonun birincisi bu trend oldu. Küçükten büyüğe hemen hemen herkesin ucundan kıyısından yakaladığı bu trend bir süre daha vitrinleri terketmeyecek gibi gözüküyor. Kırık beyaz gibi naif renkleri bir anda sıradanlıktan çıkaran siyahın ise asaletini pekiştiren bu detay ünlü markaların vitrinlerinde de ön planda tutulmuş. Dünyaca ünlü markaların Sonbahar-Kış vitrinlerinin durumu budur. Önümüzdeki günlerde aksesuar vitrinlerini de yayına koyacağım. Takiplemeye devam edin ;) Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder