Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

21 Ekim 2012 Pazar

Bu Kuru Kafalar Çok Sevimli: Bee Collection!




   
 Kuru kafa geçen sezonun en ilgi çeken trendiydi. Bu sezon daha da güçlenerek geri döndüler. 90`lı yıllarda karanlık yüzleriyle gotik bir hava veren kuru kafalar, günümüz modasında çok daha renkli ve eğlenceli   bir tarz sergiliyorlar  bu da onları her yaş ve stile uyum gösterir bir hale getiriyor. Bu trend hakkında yazı yazmamıştım çünkü istedikleri şekle bürünsünler bana hala 90`lı yılların o gotik havasını hatılatıyorlardı taaaaaa kiiiiii arkadaşım Özlem Dündar`ın tasarladığı bu birbirinden renkli kuru kafa tasarımlı bileklikleri görünceye kadar! 


Koyu renk tasarımları bile şıkır şıkır duran bu bileklikler tam bir arzu nesnesi olacak cinsten... Pembe,yeşil,gece mavisi ,beyaz,toprak tonları gibi renklerdeki bileklikler dore ve gümüş kuru kafalar,kelebek,kuş,balık gibi simgeler ile süslenmiş. Kuru kafaların gözlerinde renkli taş kullanılması ise  ayrı bir sevimlilik katmış. 


Tek başlarına bile oldukça dikkat çekici olan bileklikler bir kaç rengi karıştırıp taktığınızda ise göz kamaştırıyor. Benim favorim ise kuru kafa ve zımbaların bir arada kullanıldığı modeller...


Fiyatları 10-30 TL arasında değişen modeller stil sahibi olmak için bir servet harcamaya gerek olmadığını bizlere bir kez daha kanıtlıyor. Bu bilekliklere sizde sahip olmak isterseniz;
İletişim İçin:
ozlemdundar@superposta.com adresine mail atabilirsiniz. Ayrıca çok yakında ``Günün Ayakkabısı`` sitesinde de satışa sunulacaklarını şimdiden  belirtelim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder