Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

26 Eylül 2012 Çarşamba

Sezonun Favori Rengi: Şarap!



Sezon trendlerinin nabzını tuttuğumuz yazılarımıza renklerle devam ediyoruz. Sonbahar-Kış sezonunda öne çıkan renklere şöyle bir giriş yapmamız gerekirse başı çeken renk şarap kırmızısı olacaktır. Bu kışkırtıcı renk hem siyahtan vazgeçemeyenler hemde pastel tonları sevenlerin kalbini fethedecek nedeni ise farklı renklerle harika kombinlenmesi... Şarap rengi ile kullanabileceğiniz 3 farklı kombin yaptım. Eminim bir tanesi size mutlaka hitap edecektir. Gelelim  üstteki bol renkli sıradışı kombinimize; bu sezon cigarette pantolonlar çok moda ve hemen her markada şarap renginde bir model bulmanız mümkün... Bu rengin pembe ile kombini çok hoşuma gitti çünkü pembe bu rengi ağır havasından bir anda sıyırıyor daha genç bir görünüme büründürüyor. 80`lerde oldukça popüler  olan bol ceketler bu sezonda karşımızdalar bu pembe bol ceketin içine kırık beyaz dümdüz bir bluz seçtim. Dore rengi stilettolar ile uyum sağlaması için boynunuza gösterişli bir kolye takmayı ihmal etmeyin. Çantanızı dore kullanmak bu kombini geceye uyarlamak olur ve bana  göre kesinlikle boğacaktır. Bu nedenle pantolonumuzla aynı renkte zincir saplı kutu çanta yerinde bir seçim olacaktır diye düşünüyorum.


Peplum trendinden geçtiğimiz haftaki yazımda bahsetmiştim. Şarap rengi bu peplum elbise ile yine bu sezon oldukça ön planda olan burnu dore metalli stilettoları kombinleyebilirsiniz. Ayakkabının rugan oluşu kombininizi daha da gösterişli kılacaktır. Alexander Mc Queen imzalı parmaklara yüzük gibi geçirilen clutchlar   adeta bir trend haline geldi ve diğer markalarda da benzerlerini görmeye başladık. Şık bayanların vazgeçilmezi olan bu tarz clutchlar aksesuar konusunda da desteklerini esirgemiyorlar.


Bu rengi kombinleyebileceğiniz diğer bir renk ise orman yeşili... Kendisi aynı zamanda bu sezonun bir diğer favori rengi olma şerefine nail oldu. Özellikle iş hayatında giymeyi tercih ettiğimiz kalem etekler bu renk ile daha da dikkat çekici bir hale geldi. Şarap rengi ile uyumu ise tek kelimeyle çok çarpıcı! Şarap rengi dar blazer ceket içine seçtiğim kendinden kolyeli bu siyah bluz, orman yeşili etek ile bire bir uyum sağlar nitelikte. Kalem etek kalçaları ön plana çıkardığından eğer ince görünmek niyetindeyseniz mutlaka sivri burun yüksek topuklu bir ayakkabı tercih etmelisiniz. İş hayatında kadınların kurtarıcısı olan büyük çantalar ( bilirsiniz kendilerini pek severim:) ) bu sezon bowling yada doktor çantası gibi modelleri ile karşımızdalar. Bu kombine yakışan kesinlikle evrak çantası formunda olan doktor çantaları olacaktır diye düşündüm ve şarap kızılı ile siyahın bütünleştiği bu rugan çantayı seçtim.
Verdiğimi stil önerileri umarım işinize yarar. Bu rengi eğer sevdiyseniz birlikte kullanmanızı tavsiye edeceğim diğer renkler ise gök mavisi, taba ve lila nasıl kombinleyeceğinizi seçmek ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Ne demişler ``Moda hayal gücünün yansımasıdır...`` :) Sevgiler...

1 yorum:

  1. Sarap rengi ve orman yesili benimde favori kombin renklerim arasindadir:)
    Takibe aldim bende bloguma beklerim

    http://www.nutswardrobefashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil