Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

2 Nisan 2012 Pazartesi

SEZON RENKLERİ DOSYASI:MAVİ

 Sezonun favori renklerine mavi ile devam ediyoruz.Bu sezon özellikle gece mavisi sıkça karşımıza çıkan renklerden.Hem bayanlar hemde erkekler için zaten vazgeçilmez renklerden biri olan bu güzel renk birde sezonun renkli giyim trendiyle de bütünleşince daha da vazgeçilmez hale geldi.Özellikle gece elbiselerine çok yakıştığını düşündüğüm bu renk erkeklerde ise gömlek ve tshirtlerde ön plana çıkıyor.


 Çocuk giyiminde genellikle erkek çocuklarının simgesi olan bu renk her sezon zaten tshirtten ayakkabıya sıkça karşımıza çıkıyor.Kız çocukları için bu sezon marin temasına da göz kırpan çok şık mavi elbiseler var.Ayrıca ayakkabı ve aksesuarlarda da bol bol kullanılmış.
 Yetişkin aksesuarlarında ayakkabıdan çantaya pek çok aksesuarda mavi renk hemen hemen her tonda kullanılmış. Hatta saatler ve takılarda bile!
 Birbirinden şık gece ayakkabıları bu renk ile daha da çarpıcı bir hale gelmiş.Özellikle açık ve koyu tonların bir arada kullanıldığı modellerim favorilerim arasında...
Erkek aksesuarlarında gözlük,çanta,kravat hatta saatlerde bile mavi renk hakimiyetini görüyoruz.Ama benim en çok ilgimi çeken aksesuar kesinlikle spordan klasiğe her tarza uygun formda tasarlanmış mavi ayakkabılar! Ne turuncu giyecek kadar değişime açık nede siyahlara bürünecek kadar renklere küskünüm diyenlerdenseniz bu renk kesinlikle sizin renginiz derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder