Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

9 Şubat 2012 Perşembe

IFW 1.Gün Detayları

 İstanbul Fashion Week bugün start aldı. Oldukça hızlı da başladı diyebiliriz. Bugün üç önemli modacının defilesi vardı ve hepsininde koleksiyonları birbirinden güzeldi. İlk olarak Gamze Saraçoğlu defilesi vardı

K2`ye ilk, Everest’e tırmanan üçüncü kadın dağcı Rutkiewicz’in hayatında yaşadığı tezat, aşkı ve dağlara tutkusu Gamze Saraçoğlu’nun ilk hazır giyim koleksiyonuna ilham verdi. ‘Kuzey Yamacı’ adlı koleksiyon ilk kez sergilendi. Kahve tonları,kiremit renginin bol bol kullanıldığı koleksiyona tek kelimeyle bayıldım.

Tuvana Büyükçınar`ın koleksiyonunda transparan parçalar,şifon,ipek kumaşlar,parıltıları ile göz kamaştıran elbiseler bulunuyordu.Bence mükemmeldi.
Atıl Kutoğlu defilesi biraz olaylı başladı.Nedeni defilenin başlayacağı saatten 30 dk kadar sarkmasıydı.İzleyiciler bunu alkışlarla protesto ettiler.Defilede Mick Jagger`ın kızı Georgia May Jagger ve Micheal Jackson` ın abisi Jermaine Jackson gibi ünlüler podyumda boy gösterdiler. Defilede bayan koleksiyonun yanı sıra erkek koleksiyonuda vardı.Deri parçalar,tulumlar,derin v dekolteler dikkatimi çeken detaylar oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder