Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

28 Mayıs 2013 Salı

Yaz Trendleri: Tropikal Desenler!


 Yaz ayları cıvıl cıvıl renkleri kadar desenleriyle de dolaplarımızı şenlendiriyor. Bu sezon  pek çok farklı deseni kıyafet ve aksesuarlarımızda taşıyacağız. Bazen tek bazende bir arada karşımıza çıkacaklar. Yazın gelişini en çok müjdeleyen desen ise şüphesiz tropikal! Daha önceki sezonlarda plaj modasında karşımıza çıkan bu desen; bu sezon günlük hayattan geceye hatta iş hayatına kadar yayılacak. Hadi gelin sizler için hazırladığım  beş farklı  tarzdaki görsellere göz atalım.
 
 Günlük kombinlerde tropikal desenli şort ve bluzları kullanabilirsiniz. Eskiden tropikal desenli şortları plajlarda kullanırdık. Fakat bu sezon günlük ve gece kombinlerinde de sıkça kullanacağız gibi gözüküyor. Üstteki görseli hem gündüz hemde çantayı bir clutch ile değiştirerek geceye uyarlayabilirsiniz. Ayrıca bu desen hayvan desenleri ile birleştirilerek spor görünümden kurtularak daha sofistike bir görünüme bürünüyor. Alttaki kombinde bluzu ön plana çıkarmak için pantolon ve ayakkabıları bluzun içindeki soft renklerden seçtim. Fakat pembe bir pantolon yada ayakkabı ve çanta ile de kombinlenebilir seçim sizin...

 İş hayatında desenleri kullanmaktan korkmanıza hiç gerek yok. İster bir bluz isterseniz etekle bu deseni kullanabilirsiniz. Eğer giyim kuralları olan bir işyerinde çalışıyorsanız; aksesuarlarınızda bu trendi kullanabilirsiniz. Bu tarz desenli bir eteğin üstüne düz beyaz bir bluz tercih etmek yerinde olacaktır. Böylece kolye yada bileklik gibi aksesuarlarınız göze batmaz. Şeffaf detaylı ayakkabılar bu sezon çok moda. Ben özellikle stilettolarda bu detaya bayılıyorum. Bu sezon mutlaka bir tane edinin derim çünkü pek çok kıyafete kolayca ayak uyduruyorlar.
 Bu tropikal desenli maxi elbise hem gündüz hemde geceye uyarlanabilir. Ben size bu görselde bir gece kombini sunmak istedim. Dilerseniz shopping bag ve parmak arası sandaletler ile kombinleyerek gündüzde kullanabilirsiniz.
  Yazlık kombinlerde tropikal deseni kullanmanın belkide en eğlenceli hali işte bu yukarıdaki görsel. Siyah ve pembeyi birlikte kullanmayı sevenlerdenseniz; yırtık şortları ve pantolonları seviyorsanız bu kombin tam size göre demektir. Yine hayvan deseni ile bir arada kullanılmış bir tropikal desen örneği bu tshirtte mevcut. Yüksek bel şortunuzu  koyu renklerde seçmeniz tarzınızı sabitleyecektir. Unutmayın ki her kombinde bir sade parça mutlaka kullanmak gerekir. Plastik sandalet ve babetler geçen sezon olduğu gibi bu sezonda çok moda hem plajda hemde günlük hayatta kullanabilirsiniz. Bu tarz kombinlerde rahatlık açısından shopping bag tercih etmek akıllıca olur. Retro gözlükler ise yırtık şort ile yarattığımız bohem tarzı destekler nitelikte... Hem salaş hemde şık olabiliriz yeter ki dengelemeyi bilelim :)
  Önümüzdeki postlarda hem farklı trendler hemde plaj modası hakkında görseller paylaşacağım. Trendleri bir arada kullanabilmek çok önemli! Bu nedenle görsellerde açıkladığım ana  trend ile birlikte başka trendlerden parçalarda kullanmaya dikkat ediyorum. Bu arada bir dipnot! Temmuz ayından itibaren moda ve cemiyet dergisi High Life daki köşemde de sizlerle olacağım. Beni her ay oradan da takip edebilirsiniz :) Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yaz Davetleri İçin Kombin Önerileri!

 Yaz ayları düğün, davet, mezuniyet gibi organizasyonların birbiri ardına sıralandığı dönemlerdir. Yeni sezonda    gece elbiseleri oldukça cesur,renkli fakat bir o kadar da romantik detaylar ile dolu... Işıltılar, büyük aksesuarlar, metal kemerler ile oldukça dikkat çekici görüneceğimiz  kesin. Sizler için bu konu başlığında sezon trendlerini baz alarak beş farklı görsel hazırladım. Hadi birlikte göz atalım ;)
Cut out trendinden önceki yazılarımda bahsetmiştim. Bu trend özellikle gece elbiselerinde kullanılıyor. Gece mavisi cut out elbiseyi, tribal diye tabir ettiğimiz  büyük takılar ile takımlayabilirsiniz. Bu tarz takılar ile ayakkabıları aynı renkte seçtiğiniz zaman çantayı elbisenizle aynı tonda tercih etmeniz; elbisenizi ön plana çıkaracaktır. Detaylar da boğulmaya gerek yok :)
Prenses kesim elbiseler; düğün ve nişanlarda tercih edilen modellerden... Bebek mavisi bu elbise aynı zamanda lame detaylar içeriyor. Benim hazırladığım görselde ki gibi birebir aynı işlemeden bir çantayı bulabilmeniz biraz zor olsa da düz bir model de tercih edebilirsiniz. Bu tarz modeller genellikle korseli olduğundan karın ve basen bölgesindeki fazlalıkları kapatmakta oldukça başarılıdır.
Pudra pembesini gri yada füme ile kombinlemeyi çok severim. Bu nedenle bu elbiseyi bir görselde mutlaka kullanmalıyım dedim.  Bu tarz elbiseler mezuniyetler için oldukça uygun. Işıltılı platform topuk ayakkabılar iki sezondur çok moda! Bu sezonda davetlerde vazgeçemediğimiz modellerin başında geliyorlar. Minik bir çanta ve abartısız küpeler ile kombinleyebilirsiniz. Çok fazla işleme ve detay olan elbiselerde aksesuar ve saçta sadeliğe kaçmakta fayda var. Örneğin balerin topuzu bu tarz elbiselere çok yakışır.
Bu sezon metalik renklerdeki kalın kemerler davetlerde çok popüler! Tabi ki doğru elbise ile kullanmak çok önemli. Kabarık etekli mini elbiseler yada üstü bol görünümlü kalça kısmı dar inen elbiseler ile kullanabilirsiniz. Bu tarz bir elbisede aksesuar olarak büyük küpeler tercih edebilirsiniz. Nar çiçeği bu elbiseye en çok yakıştığını düşündüğüm renkler ise kesinlikle siyah ve dore! Bu nedenle ayakkabı ve çantayı bu iki renkten seçtim.
Bu sezonun bir başka trendi ise romantik retro! Gece elbiselerinde 60'lı yılların esintisini hissediyoruz. Bu  model elbiseleri mutlaka stilettolar ile kombinlemek gerekiyor. Özellikle acil durumlarda işinize yarayacak bir ayakkabı istiyorsanız mutlaka ten rengi bir stiletto edinin :) Bu tarz yakalı elbiselerde oldukça sade takılar kullanmak gerekiyor. Yoksa şık olucam derken rüküşlük abidesine dönebilirsiniz. Çanta olarak zincir saplı bir clutch tercih edebilirsiniz.
Size beş ayrı tarza ait görseller ile önerilerimi sundum. Ekleyebileceğim dip not ise lise mezuniyetlerinde yaşınıza uygun mini modellerden vazgeçmemeniz ve kokteyl tarzı davetlerde ise abartıya kaçmamaya özen göstermeniz olacaktır. Umarım bu yaz birbirinden güzel, mutlu ve eğlenceli ortamların bir parçası olursunuz. Ve bu güzel mevsimin her anının tadını çıkarırsınız. Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

9 Mayıs 2013 Perşembe

VICHY IDEALIA BB KREM

Biz kadınlar en büyük idealidir nemini kaybetmeyen, kırışıklıkları olmayan, lekesiz, güneşten zarar görmemiş ve de en önemlisi ışıl ışıl capcanlı bir cilde sahip olmak. Şimdi ben size ben tüm bunların hepsini tek bir üründe buldum desem ne dersiniz? Vichy'nin yeni BB kremi Idealia'yı kullanmaya başladığımdan beri makyaj yapmak çok daha kolay benim için. Çünkü cildiniz canlı ve ışıltılıysa çok fazla makyaj yapmanıza bile gerek yok, önemli olan cildin sağlıklı görünmesi. Vichy Idealia BB kremi sürüyorum, cildime sağladığı ışıltılı görünüm sayesinde makyajımı rimel ve allık ile tamamlamak yeterli oluyor.

1 Bakım 6 Etki felsefesinden yola çıkan Vichy Idealia BB Krem, Kambucha ile geliştirilmiş formülü ile cilde 6 çeşit yararlı etkisi sayesinde mükemmel görünmesini sağlıyor.
Peki nedir bu 6 etki?

• Cilde ışıltı verir
• 24 saat boyunca nemlendirir
• Kırışıklık görünümünü azaltır
• Cilt dokusunu düzeltir
• Koyu leke görünümünü azaltır
• UVA ve UVB ışınlarına karşı korur

Kullanmaya başladığım günden beri sürdüğüm andan itibaren yüzümdeki nemlendirici etkisini hissediyorum. En güzel özelliklerinden biri de solgun bir yüzün izlerini anında ortadan kaldırması.. Sabah saat ne kadar erken olursa olsun hiç problem değil, Idealia BB kremi yüzüme sürdüğüm anda sabah mahmurluğundan eser kalmıyor. Hatta çok hoş tepkiler alıyorum, son zamanlarda yüzüne ne sürüyorsun demeye başladı herkes. Idealia BB krem bu etkiyi içeriğindeki ışık yansıtıcı mineral pigmentler sayesinde sağlıyor, soluk ve düzensiz cilt renk tonlarına ışıltı vererek düzenlenmesine yardımcı oluyor.

SPF 25 güneş koruması sayesinde de cildin kırışmasına ve yaşlanmasına engel oluyor. Ayrıca daha önce diğer BB kremlerde hiç rastlamadığım hafif ve hoş bir kokusu var.

Tüm cilt tipleri hatta hassas ciltler bile rahatlıkla Idealia'yı kullanabilir, çünkü paraben içermiyor ve hipoalerjenik.

Üstelik açık ve orta olmak üzere iki farklı tonu bulunuyor, böylece ideal bir cilde kavuşmak için size uygun rengi bulmanız kolaylaşıyor.
Bendeki  açık tonu, beyaz tenli olduğumdan ten rengime çok iyi oldu. Açık buğday tenliler için de uygun olacağını düşünüyorum. Daha koyu tenliler ise orta tonunu kullanabilir.
İyice cilde yedirildikten sonra ise ciltte güzel bir ışıltı bırakıyor. Soluk bir cildi tek adımda canlandırmak için mükemmel bir ürün.

Zararlı cilt ürünlerinden uzaklaşıp BB krem almaya karar verirseniz birbirinden güzel etkileri olan ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak Vichy Idealia BB kremi denemenizi tavsiye ederim.
40 ml Vichy Idealia BB Krem’in tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise 49.90 TL.

https://www.facebook.com/VichyTurkiye
https://twitter.com/VichyTurkiye

İçerik: aylininkozmetikgunlugu.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.