Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

29 Nisan 2013 Pazartesi

İlkbahar: Babetlerin Zamanı!

 İlkbahar mevsimi ayaklarımız için babet zamanı demektir. Her ne kadar yara bantlarının kankası olsalar da her sezon birbirinden farklı modelleri ve capcanlı renkleri ile bu karanlık taraflarını bize unutturup, kalbimizi fethediyorlar. Bu sezon iş kombinleri için klasik modelleri, günlük giyim için şirin mi şirin detayları ile karşımıza çıkıyorlar. Üstelik gece elbiseleri ile kullanmanızda da hiç sakınca yok! Gelin sizler için hazırladığım görsellere göz atalım.
 

 Günlük kombinlerde boyfriend jeanler ile baskılı bluzları kullanmak çok moda. Bu tarz pantolonların altına  spor modelleri seçmenizde fayda var. Hayvan figürlü babetler bize Marc Jacobs`un bir armağanı... Bu tarz pantolonlar ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bowling çantalar ve spor gözlükler ile tarzınızı yansıtın. Retro trendine benim kadar sizde gönül verdiyseniz. Audrey Hepburn`den ilham alabilirsiniz. Paçası katlanabilen dar  pantolonlar ile klasik babetleri kombinleyin. Basic dümdüz yada çizgili tshirtler ve shopping tarzı çantalar ile stilinizi tamamlayın. Retro gözlükler ise tarzınızı desteklemek için size yardımcı olacaklardır. Yüksek bel, A kesim eteklerden geçmişteki postlarımda bahsetmiştim. Bu tarz etekleri geniş kesimli bluzlar ile kombinleyin. Boynunuza gösterişli bir kolye takabilirsiniz. Çünkü bu sezon büyük takılar oldukça popüler. Ben bu kombinde şeffaf detayları olan zebra desenli bir babet seçtim. İki düz rengi birarada kullanırsanız kombininizi hareketli bir ayakkabı ile desteklemeniz yerinde olur.

 İş hayatında babetlerin yeri ayrıdır. Yoğun tempoda rahatlık çok önemli... Tasarımcılar birbirinden şık babetler ile imdadımıza yetişip bize yardımcı oluyorlar. Yukarıda ki kombinde kullandığım babet Valentino`nun bu sezon ki en popüler modellerinden biri. Siyah, cigarette pantolon ve pudra bir blazer ile kombinledim. İki rengi de içinde barındıran bu clutch ise tamamlayıcı özelliği taşıyor. Davetlerde topuklu ayakkabılar ile cebelleşmekten sıkıldıysanız. Mini gece elbiselerini, şık babetler ile tamamlamayı deneyin. Bu tarz elbiseler ile sivri burunlu bir model tercih ederseniz hem bacak boyunuz uzun görünür hemde ince ;) Parıltılı yada taşlı, tokalı modeller; gece elbiseleriyle kombinlemek için biçilmiş kaftan! Bu tarz kombinlerde elbiseniz gösterişli ise; çantayı mümkün olduğunca küçük ve sade tutun! Böylece dikkatleri elbisenize çekmiş olursunuz ve çok daha sofistike görünürsünüz.
Babet ile farklı kombinler konusunda verebileceğim ipuçları bu kadar. Daha önümüzde pek çok trend ve okunacak pek çok post var. Umarım okurken benim hazırladığım kadar keyif alırsınız ;) Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

14 Nisan 2013 Pazar

Erkek Stil Dosyası

Her sezon erkek giyimine dair trendleri Fashion Week dosyalarında kısa kısa paylaştığım gibi ayrıca bir yazı da yazmayı tercih ediyorum. Bu sezon da bir değişiklik yaparak casual ve iş kombinleri içeren görseller hazırladım. Erkek takipçiler ve en az onlar kadar stillerine dikkat eden bayanlara yardımcı olacak görsellere göz atalım.
Erkek giyiminde siyah, lacivert ve gri vazgeçilmez renklerdir. Özellikle iş kombinlerinde ciddi bir görünüm için biçilmez kaftan olan bu renkler yine revaçta... Fakat bu sezon bir değişiklik yaparak gömlek yada tshirtler de pastel tonlara kayabilirsiniz. Özellikle gri ceketler ile pembe yada mor tonlarında gömlekler deneyebilirsiniz. Eskiden siyah ve laciverti bir arada kullanmak pek hoş karşılanmazdı fakat son iki sezondur bu iki rengi kombinlemek çok moda ve uyumları inanılmaz! Üstteki kombinde gri blazer ceketin içine koyu lacivert bir gömlek ve buz mavisi bir kravat seçtim. Bu üç renk birbiriyle takımlanması çok kolay ve risksiz renkler. Üç düğmeli ceketler artık tarihe karıştı. İki düğmeli ceketler oldukça kullanışlı çünkü özellikle göbek bölümünden şikayetçi olan beyler için şiddetle tavsiye ederim; çünkü sizi çok daha ince gösterecektir. Bir tüyo daha vermek gerekirse sizlere mendili öneririm. Cebine yerleştireceğiniz küçük bir mendil dikkati farklı yere çeker. Vücut kusurlarınızdan şikayetçiyseniz bu iki kurtarıcıdan mutlaka faydalanın.
 İş yerinde spor ve klasiği birlikte kullanmayı seviyorsanız yada çok da katı giyim kuralları olmayan bir işte çalışıyorsanız. Takım elbiseleri tshirtler ile kullanmayı deneyin. Hem iş çıkışı geceye devam etmenizi kolaylaştıracaktır hemde ciddiyet kaybı yaşamayacaksınız. Bu senenin bir başka trendi; parlak kumaştan takımlar üstteki  kombinde gece mavisi, parlak kumaştan bir takım kullandım. İçine giyilen siyah tshirt ve ayakkabılar takımı sportif bir hale getiriyor. Bir başka değişle arabesk tarzı kırıyor ;) Bu takımlarla çapraz takılan iş çantalarını kullanabilirsiniz. Spor saatlerinizi rahatlıkla takabilirsiniz. Kesinlikle sırıtmayacaktır.

Casual giyimde retro trendleri erkek stilinde de ön planda. James Dean tarzı gözlükler, biker ceketler oldukça popüler. Chino pantolonlar kot pantolondan hoşlanmayanları kurtarıcısı... Oxfordlar ile kombinleyebilirsiniz. Renkli saatler bu sezon erkekler stilinde de oldukça revaçta! Gömlek yada pantolonunuz ile aynı renkte saatler seçin.
Kot ile birleştirilmiş eşofman üstleri 80`li yıllardan bize miras kalan bir başka trend... 80`li yıllar demişken sakın altına kot giymeye kalkmayın çok güleriz :) Kargo pantolonlar ile kombinlemeyi deneyin. Basic bir tshirt ve oxfordlar ile oldukça şık görüneceksiniz.
Toprak tonları bu sezonda çok moda özellikle ayakkabılar ve pantolonlarda. Toprak tonları sevmemizin nedeni; hem pastel renkler hemde koyu renkler ile çok uyumlu olması... Benim için toprak tonlarının vazgeçilmez arkadaşları lacivert ve beyaz! Bu üçlüyü birbirinden ayrı düşünemiyorum. Toprak tonları ile uzak durmanız gereken renk ise kesinlikle siyah! Kolayca  kombin yapmak isterken birden bire rüküşlük abidesine dönüşebilirsiniz aman dikkat :) Düz beyaz, lacivert bir tshirt yada gömlek ile kombinleyin gitsin. Saat kullanacaksanız mutlaka aynı tonda bir model tercih edin. Metal kayışlı saatler bu kombinlere kesinlikle yakışmıyor. Ayakkabıyı spor bir model seçmekte fayda var.

9 Nisan 2013 Salı

Yeni Trend: Dantel İle Renkli Kombinler!




Dantel detaylı parçaları genellikle özel günlerde giymeye alışkınız. Geçen sezon günlük kıyafetlere uyarlanan bu trend biraz romantikti. Çünkü soft renkler ile kombinliyorduk. Bu sezon ise çok daha renkli ve eğlenceli! Bu trend için sizlere yedi tane görsel hazırladım. Hep birlikte göz atalım.  

İlk üç kombin gece kullanabileceğiniz cinsten... Pembe dantel  elbiseyi stripe ve floral print bir platform ayakkabı ile kombinledim. Dantel parçaları desenli aksesuarlar ile kombinlemekten korkmayın. Çünkü bu sezon iki farklı deseni birlikte kullanmakta oldukça popüler. Çizgi trendini pembe ile çok yakıştırdığımı daha  önceki yazılarımda da belirtmiştim ama size herhangi bir kısıtlama yok! Gece mavisi,  mercan ile de rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. İkinci görsel; siyahtan vazgeçemeyenler için biçilmiş kaftan! Dantel kısa bluz ve yüksek bel etek zaten takım olarak tasarlanmış. Yeşil detaylı bu siyah platform ayakkabı ile siyah bir çanta tercih ederseniz; kombininizi çok fazla kapatmış olursunuz. Bu nedenle ben renkli bir çanta tercih ettim. Bu tarz bluzlar kolye takmak için pek uygun değil. Onun yerine büyük küpeler kullanmanız yerinde olacaktır. Üçüncü kombin sezonun favori rengi su yeşilinden! Su yeşili her ne kadar zor bir renk gibi görünse de pek çok renk ile inanılmaz uyumlu... Örnek verecek olursak; mercan, mürdüm, şarap, gece mavisi ile kullanabilirsiniz. Ben şeftali tonunda aksesuarlar ile elbisemi takımladım.


İş  kombinlerinde siyah ve beyazdan vazgeçemiyorsanız renkli aksesuarlar kullanın. Siyah-beyaz, dantel bluzu peplum bir modelden seçtim. Peplum modası uzun süre devam edecek gibi görünüyor. Bu tarz bluzların altına dar pantolonlar tercih etmelisiniz. Ben siyah bir pantolon seçtim ama isterseniz pembe yada gece mavisi bir pantolonda işinizi görür. Tabi iş yerinizde bu renk pantolonlar giymek serbest ise ;) Ben aksesuarları mürdüm tonunda seçtim. Bu rengi oldukça asil buluyorum. Özellikle stilettolara çok yakışıyor.  İkinci iş kombini limon sarısı ve kirli beyaz. Limon sarısı astar üzerine beyaz, dantel geçişli bu bluz iş yerinde giymek için ideal... Altına; krem, beyaz yada açık gri bir pantolon tercih edebilirsiniz. Şeffaf stilettolar böyle renkli kombinler için büyük yardımcı çünkü kombininizi boğmayacaklar ve uyum göstereceklerdir.




Günlük kombinlerde renkleri cesurca kullanın. Çimen yeşili, dantel detaylı bu bluzu boyfriend bir jean ile kombinledim. Çimen yeşili; mavi, fuşya ve turuncu ile uyum gösterir. Mavi loafer ve çok renkli bir küçük spor çanta ile kombini tamamladım. Daha öncede belirttiğim gibi dantel ve deseni bir arada kullanmanızda hiçbir sakınca yok. Aksesuar olarak turuncu plastik bir  saat seçtim. Bu sezon oldukça popüler olan bu saatleri pek çok markada bulabilirsiniz. Saat kullanmayı sevmiyorsanız; renkli bileklikler tercih edebilirsiniz.  Son görsel yine günlük bir kombin. Bu sezon dantel işlemelerin kullanıldığı şortları pek çok markada  göreceksiniz. Ben jean şort seçtim. Bu tarz şortların üzerine oldukça sade basic bir bluz bile giyseniz, tarz görünürsünüz. Ben bebek pembesi bir bluz seçtim. Çanta olarak zımbalı,beyaz küçük bir model seçtim. Pembe ve beyaz gibi soft renkleri dore ile kombinlemeyi çok seviyorum. Hatta yazın griyi bile dore ile kombinlediğim olmuştur. Kısacası bu rengi bir kurtarıcı olarak görüyorum. Bu görsele dore loaferlar çok yakıştı hemde çok sevimli durdular. Aksesuar olarak kısıtlama yok! Renkleri uyumlu tuttuğunuz takdirde her türlü aksesuarı kullanabilirsiniz. 



Dantel trendini elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Umarım görseller size yardımcı olmuştur. ''Aradaki siyah kombinin renkli dantel trendi ile ne ilgisi var?'' diyeceksiniz. Her vücut tipi dantel parçaları renkli kullanmaya müsait olmayabilir. Bu nedenle araya siyah bir görsel koydum ve aksesuarları renkli seçtim. Sonuçta burada amacım trendleri kendinize ne şekilde uyarlayabileceğinize dair ipuçları vermek. Bu nedenle her tarza uygun görseller hazırlamaya çalışıyorum. Umarım seversiniz. Bu sezon hayatınıza dantelin romantizmini ve renklerin canlılığını getirsin ;) Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

6 Nisan 2013 Cumartesi

Yeni Trend: Floral Print!

Trendlere floral desenler ile devam ediyoruz.  Floral desenler bizim için yazın habercisi gibi hiçbir zaman modası geçmeyecek gibi görünüyor. Bu sezon gündüz yada gece bu desenlerden bolca faydalanacağız. Aksesuarlardan ceketlere,elbiselerden pantolonlara kadar hemen her yerde bu trendin etkilerini görmek mümkün... Gelin sizler için hazırladığım görsellere göz atalım :)
  


   
Gece elbiselerinde kendinden desenli modellerin yanı sıra inci ve taşlar ile çiçek efektleri verilmiş modeller görmek mümkün. Üstteki kombinde 60`ların etkisini taşıyan bir model seçtim. Eski  Yeşilçam filmlerinde bu tarz elbiselerin tuvalet modelleri sıkça karşımıza çıkmaktaydı. Bebek sarısı bu sezonun favori renklerinden bende hazırladığım görsellerde sıkça bu renk parçalardan yararlanıyorum. Bebek sarısı; en çok beyaz ve doreye yakışıyor. Dore burunlu, bebek sarısı bir stiletto ile elbiseyi takımladım. Clutch olarak; tek renk bir model tercih ettim. Üst kısmı zaten yeterince hareketli olan bu elbisede aksesuar olarak tek taş küpe yada bilekliklerden faydalanmanızı öneriyorum. Alttaki gece kombini ucuş uçuş kendinden desenli bir kumaştan yapılmış. Straplez ve bele oturan bu model elbiseler bu sezon çok moda olacak. Gündüz babet yada sandaletler ile kullanabilirsiniz. Füme rengi ve siyah iki renkli bu platform ayakkabı elbise ile çok uyumlu... Bu tarz elbiselerde aksesuarları sade ve desensiz seçmelisiniz, elbisenin kilit parça olduğunu unutmayın. 


 
İş hayatında çiçek desenli blazer ceketlerden faydalanabilirsiniz. Benzer ceketleri pek çok markada bulmanız mümkün. Siyah yada krem üzerine desenli bir bir model seçerseniz;  ciddi görünümünüzden taviz vermemiş olursunuz. Ceketin içine düz bir bluz yada gömlek seçmelisiniz. Aksesuarlarda renk sınırlaması yok sadece düz modeller tercih etmeli ve birbirleriyle iyi takımlamaya dikkat etmelisiniz.

Günlük kombinlerde vücut yapınız müsaitse desenli pantolonlar tercih edebilirsiniz. Leopar ile birleştirilmiş bu pantolana bayıldım. Beyaz üzerine oturtulmuş bu desen gerçekten çok asil duruyor. Basic ince kazaklar ile
bu tarz pantolonları kombinleye bilirsiniz. Ben krem rengi bir kazak seçtim. Çünkü aksesuarlarda renkli modeller tercih ediyorum. Ayakkabıdan çantaya kadar tüm aksesuarlar değil elbette... Kilit parçayı gölgelememek adına ayakkabıyı soft bir renk seçebilir. Çanta ve takıları canlı bir renk ile patlatabilirsiniz. Günlük kombinlerden ikincisi kot pantolon ile takımlanan desenli bir bluz.  Krem ve beyaz bu tarz kombinlerde kurtarıcı nitelikte oluyor. Wedges diye tabir ettiğimiz bu ayakkabılar bu sezon dahada yükselecek fakat dolgu topuk oldukları için oldukça rahat edeceğinizden eminim. Ayakkabı ile tona ton bir model olan kutu çanta omuza asılabileceği gibi çapraz olarakta kullanılabilir. Somon rengi saat ve büyük bir yüzük ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Ben günlük kombinlerde saat takmayı çok seviyorum.
Floral print trendi için size verebileceğim tüyolar bu kadar... Umarım görseller hem gündüz  hem gece hemde iş yaşamında size yardımcı olur. Uygulamanız gereken tek püf noktası çiçek desenli aksesuar yada kıyafetinizi kilit parça olarak belirlemek o kadar :) Plaj modası yazımda trendlerin hepsine yeniden göz atacağız. Havaların biraz daha ısınmasını beklemek gerek... Yazın müjdeleyicisi bu ilkbahar aylarının keyfini çıkarın! Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

4 Nisan 2013 Perşembe

Yeni Trend: Renkli Takımlar!


Yeni trendlere takımlar ile devam ediyoruz. Yıllardır erkeklerin hakimiyetindeki takımlar, özellikle çalışan kadınların tercihi haline geldi. Etek-ceket, pantolon-ceket şeklinde ve tek renk olarak giymeye alıştığımız kombinler artık sıradanlaştı. Yeni trend farklı renk ve desenler ile takım yaratmak üstelik yalnızca iş hayatında değil, günlük yaşamda da!
 

   Üstteki iki kombini rahatlıkla iş yaşamında kullanabilirsiniz. Peplum detaylı siyah-beyaz ceketin aslında bir eteği var. Fakat ben onu siyah pantolon ile takımlayarak, aksesuarları farklı renkte kullanmayı tercih ettim. Siyah ve beyazı turuncu ile hayal edemiyorsanız tekrar düşünün derim. Çünkü bu sezon zıt renkleri hiç olmadığı kadar birarada göreceksiniz. Diğer iş kombini ise mavi ve pembe renklerden oluşuyor. Gece mavisinin laciverte kaçan tonları ile pembenin uyumu gerçekten şahane... Bu iki rengi açık gri ile takımlarsanız hem renklerin canlılığını biraz kırmış olursunuz hemde renklere boğulmaktan kurtulursunuz. Bu sezon aksesuarlarda dantel modası var. Büyük dantel efektli küpeler yaz aylarıyla birlikte vitrinlerdeki yerlerini bulacak. Kutu çantalar ise her daim kurtarıcımız. Audrey Hepburn`un moda dünyasına en büyük hediyesi olan bu çantalar zincir sapları ile hem çok şık hemde çok kullanışlılar. 



Günlük hayata uyarlamak iş hayatına uyarlamaktan çok daha kolay! Renkli  bir takım giymenin iş yeri ciddiyetini bozacağını düşünenlerin sayısı hiçte az değil. İçinizde kalmasın sizde günlük hayatınızda bu şık takımları kullanın hem de ayağınıza geçirdiğiniz loaferlar ile rahatlığın tadına varın. Çizgi trendini ceketler dışında birde şortlarda deneyin. Şortu yüksek bel seçerseniz, boyfriend bir blazer ile kombinlemeyi tercih edin. Siyahlara boğulmamak için renkli bir bluz yada çanta tercih etmenizi öneririm. Özelikle fuşya, mercan ve saks mavisi ile şahane duruyorlar. Bu tarz bir kombini loafer yada dolgu topuk bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Neon renkleri en iyi şekilde kullanabileceğiniz trendlerden biri kesinlikle takım trendi... Neon yeşil kısa ceketi yüksek bel siyah bir pantolon ile kombinledim. İçine mercan bluz seçmemin en büyük nedeni kombindeki tüm renkleri içinde barındıran  desenli  bu loafer oldu. Çanta olarak mat renkli çapraz askılı bu küçük kutu çantayı tercih ettim. Hem rahat hemde bakışları üzerinizde toplayacak harika bir kombin oldu.
Bebek sarısı bu sezon çok hemde çok moda! Aslında pastel renkler hakimiyetlerini ilan edecek desek daha doğru olur. Ben bu rengi siyah ve beyaz ile kombinlemeyi çok seviyorum. A formlu  yüksek bel bu beyaz eteğin üstüne kalp yaka transparan detaylı bluzu giyebilirsiniz. Bu sezon iki rengi alt üst şeklinde kullanmanızda hiç sakınca yok! Özellikle de beyazı ;) Panda desenli  rugan loaferlar kombinde güzel bir detay olarak  algılanacaklardır. Hayvan desenleri sanılanın aksine beyaz yada renkli kombinler ile çok daha iyi dururlar. Yani 80`ler sonsuza kadar diyoruz kızlar ;) Dore, ince bir kemer bel kıvrımınızı vurgulayacak ve eteğin formunu ortaya çıkaracaktır. Bu  kombinde çanta mutlaka siyah olmalı... Çünkü dore rengi yada panda desenini iki yerde kullanmak kombini fazlaca boğabilir.
 Renkli takım trendi için verebileceğim tüyolar bu kadar. Hazırladığım görsellerden yararlanarak kendi renkli takımınız kurabilirsiniz. Daha önce söylediğim gibi renklerde hiçbir kısıtlama yok, özgür düşünün ;) Bu renkli sezon hepinizin hayatınıza renk ve mutluluk getirsin. Sevgiler...
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!

2 Nisan 2013 Salı

Yeni Trendin Adı: Cut Out!

Yeni sezonun trendlerini incelemeye Cut Out ile devam ediyoruz. Cut out; kıyafetlerde pencere, kesik, yırtık anlamına geliyor. Çoğu zaman avangard tarzlar ile hayal ettiğimiz bu trend bu sezon pek bir hanım hanımcık! Gece elbiselerinden, ayakkabılara, bluzlardan şortlara kadar aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz. Gelin görsellere hep birlikte bir göz atalım...
Sizler için beş ayrı görsel hazırladım her tarza ve gidilecek mekanlara göre hazırladığım bu görseller umarım bu trend hakkında kafası karışanlara birazcık yardımcı olabilir. Üstteki görsel iş hayatına uyarlanabilecek türden. Pencereler ile kafes görünümü verilmiş bu şık bluz ayrıca bordo rengiyle sezonun favorisi olmaya aday kilit bir parça! Altına yüksek bel bordo erkek kesim bir pantolon seçtim. Bu sezon aynı renkleri alt üst olarak giymeye çekinmeyin çünkü bu da bir trend ;) Şeffaf ayakkabı ve çantalar 2000 lerin başında oldukça modaydı. Şimdi geri döndüler. Önümüzdeki aylarda başta plaj modası olmak üzere pek çok yerde onları göreceğiz.

Gece kombinlerinde bu trendi kullanmak oldukça basit! Pek çok markanın abiye ürünlerinde bu tarza rastlamanız mümkün. Elbiselerin belinde oldukça hoş duran bu detayı eğer kullanmak istemezseniz göğüs altı yada sırt bölümünde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Karar sizin... Bu iki kombinden mavi olanı bir davette kullanabilirsiniz. Göğüs altındaki ters kalp şekli elbisenin romantik havasını destekliyor. Eğer elbisenizde bu detayı kullanmak istemezseniz ayakkabılarınızda da tercih edebilirsiniz. Ben bu ayakkabıya bayıldım :) Pembe elbise renk tonu nedeniyle de bu sezon favorilerimden! Bu rengi turuncu yada siyah ile kombinlemeyi çok seviyorum. Üstelik yaz aylarında hem gündüz hemde gece rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir clutch ile geceye, sandaletler ile gündüze rahatlıkla uyarlayabilirsiniz.
Son kombinim oldukça spor ve rahat... Biraz avangard ama içinde sevimli detaylar da yok değil ;) Tshirtlerin özellikle sırt bölümüne kesikler ile şekil vermek hem çok eğlenceli hemde bu sezonun trendi. Bu tshirtte kuru kafa detayı kullanılmış. Altına yüksek bel jean şort giyebilirsiniz. Zımbalı yada patchwork modelleri deneyebilirsiniz. Ben kuru kafa ile zımba detayını birbirine çok yakıştırıyorum. Retro gözlük modellerinde bu büyük modeller tarzınızı destekleyecektir. Ben bu tarz kombinlerin altında loaferleri çok seviyorum. Ama oxford yada gladyatör sandaletleri de kullanabilirsiniz. Loaferlerdeki kirpik detayı çok sevimli öyle değil mi?
Sezon trendleri daha bitmedi daha önümüzde pek çok yazı var. Hatta plaj modası yazımda bu trendlerin hepsini birlikte göreceksiniz. Bakalım cut out bikinilerde nasıl kullanılmış? O zaman blogumu takiplemeye devam ;)
Twitterdan Takip İçin Tık Tık!
Facebook Beğen Sayfamız İçin Tık Tık!
Instagram dan Takiplemek İçin Tık Tık!