Tüm kadın giyim fırsatları için tıklayın !

7 Aralık 2012 Cuma

OKUL GÜNLERİNE DÖNÜŞ!

Sonbahar-Kış sezonu geldi geçiyor trendleri ise bitmek bilmiyor. Modacılar yeni trendleri belirlerken her zevke hitap etmenin bir yolunu bulmayı ilke edinmişler sanki . Eskiden (en azından benim için eskiden) bu mevsim okul demekti. Sırt çantaları, armalı ceketler, kurdeleli gömlek, pileli etek ve tabi ki oxfordlar :)
Geçmişe özlem duyanlardansanız; bunların hepsini bir arada kullanın demiyorum tabi ki ama okul yıllarını hatırlatan bu parçalarından bir iki tanesini bir arada kullanmaktan zarar gelmez aksine  sizi oldukça stil sahibi gösterebilir.
 Sözlerimden anlayacağınız üzere yeni trendimiz kolej hayırlara vesile olsun :) Size hazırladığım bu görseller bu trende farklı açılardan yaklaşmanızı sağlayabilir. Örneğin yukarıdaki kombinde ; Grease  filminden fırlamış gibi görünmeniz mümkün! Retro etkisi zaten kolej trendinin özünde var. Bu renkli kısa deri mont Amerikan filmlerindeki kolejli çocukların  montlarını anımsatıyor. Gri kloş etek ve  oxfordlar ile kombinlendiğinde sezonun tüm trendlerini göze batmadan kullanmış oluyorsunuz. Bu kombin için en uygun seçim  postacı çanta ama sırt çantası ile de kombin yapabilirsiniz.
Siyah ve beyazın o klasik uyumundan vazgeçemeyenler için alternatif bir kombin işte karşınızda... Yakasız ceketler ile oldukça  modernleşen bu fırfırlı gömlek aslında kombinimizin de kilit parçası. Kurdelesi romantik bir hava veriyor. Zımba  trendi sneakers, çanta ve cekette kullanılmış. Eteğin deri olması bir başka detay... Bu sezon deri hemen hemen her parçada kullanılıyor. Geçen sezon biker ceketler ve taytlar  ile başlayan bu trend;  bu sezon dolaplarımızda daha fazla  yer işgal edeceğe benziyor. Aksesuar olarak gösterişli küpe ve kolyelerden kaçının! Her parmağa takılan yüzükler çok daha yerinde bir seçim olacaktır. Unutmayın zaten bu tarz bir kombin ile yeterince dikkat çekeceksiniz :)

Maskülen tarzdan hoşlanan yada her daim rahatlık peşindeyim diyenler için yaptığım bir kombin de sıra... Kolej trendinin bir başka güçlü temsilcisi sweatshirtler. Bebe yaka ve rengarenk desenleri ile kaba görüntülerini kırarken bir yandan da bize okul yıllarının forma üstü vazgeçilmezliklerini hatırlatıyorlar. Boyfriend jeanler ile kombinlebileceğiniz gibi chino pantolonlarla  da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oxfordların boğazlı modelleri yeni yeni vitrinlerdeki yerini aldı. Bence Converse`lere karşı güçlü bir rakip olmaya adaylar... Siz ne dersiniz?




Umarım görsellerim size bu trend hakkında biraz ipucu vermiştir. Ayrıca bu sezon pek çok moda dergisinde örnek kombinler bulabilirsiniz. Aksesuar olarak kolye ve broşlardan yararlanabilirsiniz. Özellikle bebe formundaki yakalar bu trend için yaratılmış diyebiliriz. Yukarıdaki aksesuar seçenekleri ve daha fazlası için EnderTanBlog Satıyor! adresini ziyaret edebilirsiniz. Sevgiler...